Konstutställning: The Theatre of Dreams

Konstutställning i The Gallery, 15-26 februari 2017
Art By Zaki

The Theatre of Dreams

Välkommen till en utställning där du som besökare skall kunna inspireras och reflektera. Inspirerats har vi gjort och det är kanske inte svårt att lista ut ifrån vem. Skapar det gör Zakaria Alamiri i ett relativt okänt och sällan använt material när det kommer till konst, nämligen exklusiv frigolit. Och det finns såklart en story, en berättelse, till varje motiv. Varför motiven just är skapade i dessa olika stilar.

Zakaria ”Zaki” Alamiri är uppvuxen i Rosengård, Malmö. Han har ett brinnande intresse för konst i alla dess former och hans stil idag härstammar från tidigare erfarenheter inom exempelvis graffiti, stencil & pop-art. Han har jobbat på ett tryckeri i flera år varifrån han har hittat merparten av sin inspiration och idéer till att utveckla sina tekniker inom den stil, 3D pop art, som han kallar sin konst.

”Det är ingen hemlighet att Zlatan har varit min största inspiration och min förebild när det gäller min konstnärliga bana. Men varför just Zlatan? För mig personligen har Zlatan betytt hopp, framtidstro, självförtroende, attityd, att våga misslyckas, att aldrig ge upp.”

Varmt välkommen!

 

Turnén startade i Malmö i januari.
Därefter förflyttar vi oss till Göteborg den 15–26 februari där ni hittar oss på Gothia Towers, följt av Stockholm och Manchester.
Turnén kommer att avslutas med en häftig auktion och är du intresserad av att delta eller veta mer om auktionen så anmäl ditt intresse via intresseanmälan så återkommer vi med hur denna kommer att gå till.

Läs mer: www.artbyzaki.com