Barer på Gothia Towers

Festlig cocktailbar, skummig birreria, vinkunnigt enoteca, ädel lounge eller lobbymingel – under Gothia Towers tak hittar du med all säkerhet din typ av bar i Göteborg. En bar leder mer än ofta till spännande möten, så välj noga ut den som talar rätt språk just för stunden.

Heaven 23

Högst upp i Tower 1 på Heaven 23 kan du välja bland ett stort utbud av välgjorda cocktails blandade med finess och kärlek. Syrligt, sött eller bara friskt och fräscht. Våra kreativa bartendrar gör cocktails för alla smakriktningar – medan du njuter av den fantastiska utsikten från Göteborgs bästa skybar.

Upper House Dining

Högst upp i Gothia Towers, på 25:e våningen i Tower 2, finner du Upper House Dining. I baren serveras ostron, utvalda ostar och flera olika sorters champagne och vin på glas samt ett 10-tal sorters gin. Är ni en grupp erbjuder vi sön-tis 16:00-18:00 mingel, vänligen kontakta då restaurangbokningen.

Ristoria

I baren på vår italieninspirerade restaurang Ristoria, med entré mot Korsvägen, finns vår birreria för ölälskaren och ett enoteca med viner som tar dig med på en resa från Aostadalen i norr till Sicilien i söder. Häng vid baren eller slå dig ner vid våra bord. Måndag-lördag kl. 16.00-18.00 erbjuder vi chark & vin: Aperitivo.

West Coast

En modern bistro som erbjuder väl utvalda svenska ölsorter från micro-bryggerier och goda internationella viner. Perfekta baren att mötas upp och mingla såväl gäster som Göteborgare. AFter Work 7 dagar i veckan, 16.00-19.00. Välkommen!
Du hittar baren mitt i lobbyn i Tower 2.

Twentyfourseven

Twentyfourseven är både café & bar – här finns något för alla. Öl, vin och schyssta drinkar, mitt i hotellobbyn i Tower 3. Måndag-söndag är det After Work 16.00-19.00 och vissa fredagar dyker det upp livemusik eller kanske ett quiz.
Är ni en grupp erbjuder vi förbeställda mingel-menyer, vänligen kontakta då restaurangbokningen.

After work

Vad kan väl vara bättre än att fira in helgen med vänner och kollegor på en after work. Om du vill gå på after work efter jobbet finns det många bra ställen ett stenkast från Korsvägen, här finns något för alla smaker.

Kom förbi på ett glas bubbel eller en välkomponerad middag efter jobbet. Eller ta panoramahissen till Heaven 23, beställ en klassisk cocktail och låt utsikten över Göteborg ge dig en kväll värd att minnas.

I vår lobby, i barerna på West Coast och Twentyfourseven, har vi after work hela veckan, 16.00-19.00. Kom och häng i hjärtat av Gothia Towers, mitt i vår lobby.

Varje fredag är det också after work på italienska Ristoria. Pianobar, god stämning, extra finapriser i baren och smarriga smaker i vår bar och á la carte-meny! Vi kör igång från kl 16.00 och håller på till sent.

Skybar

Heaven 23 är fortfarande den främsta skybaren i Göteborg. En modern klassiker där våra hantverkskunniga bartenders komponerar nya kreativa drinkar med samma finess och glädje som med mer strama, tidlösa cocktails. I den livliga cocktailbaren, belägen högst upp i Tower 1, är du alltid omgiven av både vänner och milsvid utsikt över hela Göteborg.