Konstutställning: Femme Nature

Konstutställning i The Gallery, Gothia Towers:
“Femme Nature” 22 januari – 18 februari 2024

Välkommen till The Gallery för att njuta av den gemensamma konstutställning med konstnärerna Martina Ehrenborg och Hesho Serray

Vernissage

Träffar du båda konstnärerna på plats för ett vernissage
När: 27 januari 2024
Tid: 14:00-18:00
Var: The Gallery, Gothia Towers, hotellobbyn.

Martina Ehrenborg

Martina Ehrenborg är en figurativ och abstrakt akvarellkonstnär från Göteborg. Inspiration hämtar hon från sitt inre, energi och rörelse, mänskliga former, naturen, havet och den specifika känslan av att vara under vatten.

Martina Ehrenborg har ett speciellt sätt att se världen på. Hon ser världen i färger, som en inre kanvas i hennes sinne. Hon ser bokstäver, siffror, dagar, veckor, tid, musik och känslor i olika färger och former. Som ett exempel, för henne är bokstaven M alltid gul, tisdag är vit, augusti är röd, siffran 8 är svart. Det här sättet att se världen kallas Synestesi, och det är en kognitiv förmåga att koppla samman olika sinnesintryck.

Martina Ehrenborg ser hennes Synestesi som en gåva. Som ett ytterligare sinne som hon inte vill leva utan. Hon tror att det ger henne mycket inspiration och idéer.

Martina Ehrenborg har en högskoleutbildning inom konst, film och 3d -animation och har varit verksam som digital konstnär och skulptör i många år. Hon har till exempel arbetat för filmskaparen Peter Jackson på Nya Zealand. Där målade hon animerade karaktärer till långfilmer som The Hobbit, Hunger Games och Planet of the Apes.

Intresserad av att köpa en tavla eller komma i kontakt med Martina Ehrenborg
Instagram: @martina.ehrenborg
mobil:  +46735 99 63 66
[email protected]
martina.ehrenborgstudio.com

 

Hesho Serray

Hesho Serray, en konstnär baserad i Göteborg, drömmer sig bort bland naturens hemligheter och den fantastiska kraften i det feminina. Hennes konst tar oss med på två distinkta resor: en abstrakt, där naturens skönhet skapas med rika texturer på dukens yta, där skuggspel möter ljus, och en annan influerad av kubism, där feminin energi vävs in i geometriska former. Varje konstverk skapas med positiva energier som en hyllning till naturens skönhet.

Heshos konst har hittat plats i flera gallerier, hotell och spa-faciliteter runt om i Sverige samt blivit presenterad i välkända publikationer som Vogue, Vanity Fair och GQ och har även auktionerats ut till förmån för WWF. Dessutom har hennes konst fått pryda många hem världen över.

Intresserad av att köpa en tavla eller komma i kontakt med Hesho Serray
0700  14 19 14
instagram: heshoserray
[email protected]
www.heshoserray.com