Konferenser för alla sällskap - mitt i Göteborg

Information om Covid-19. Safe to visit. Vi följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer

Åtta stolar – eller åttatusen? Konferens med alla möjligheter.

Gothia Towers är designat för spännande möten, och för de möten som är av det mer planerade slaget finns både små och riktigt stora konferensmöjligheter. Oavsett om du ska ordna en peppande kickoff eller regionstyrelsens årsmöte, ställa till med stor show eller med en lugnare tillställning möter vi dina önskemål och syr ihop konferensen eller mötet så som du vill.

Ett lyckat möte är vår mission, och vi har både erfarenheten och möjligheterna att ordna det bästa. Vi ställer fram åtta stolar eller åttatusen. Vi rullar in en elegant kaffevagn eller ordnar med väldukad bankett. Välj blädderblock eller jumbotron. På Gothia Towers finns allt under samma tak – professionella faciliteter och varmt engagemang –  och dessutom med gångavstånd till det mesta Göteborgs stad har att erbjuda.

Vi har konferensplatser för sammanlagt 8 800 personer i över 60 lokaler. Hälften av dem klarar från 120 sittande gäster och uppåt. Alla dessa har scen och kan förändras efter dina behov.

Läs mer om våra konferens & möteslokaler

safetovisit

Hos oss blir ditt möte hållbart

Vi tycker att en bra mötesplats inte bara ska vara redo för framtiden – den ska leda oss dit. Därför är det viktigt för oss att ligga högt upp i internationella hållbarhetsrankingar och få ett kvitto på att det vi gör, verkligen gör skillnad. Det är lika viktigt att du som håller ditt möte hos oss vet att vi erbjuder dig förstklassiga upplevelser samtidigt som vi också tar vårt ansvar. Och inte bara det. Vi finns mitt i Göteborg, i världens mest hållbara mötesstad.

Teambildande aktiviteter

Att samarbeta är inte alltid lekande lätt men att leka fram samarbete är desto enklare – och roligare! Som komplement till konferensens mer seriösa kärninnehåll har vi tagit fram förslag på både utmanande och roliga teambildande aktiviteter passande för både liten och stor grupp.
Yoga, mindfulness, dryckesprovningar, gör julkransar, femkamp på Liseberg eller lös ett mordmysterium!

Vi är medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Gothia Towers är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Gothia Towers äger Svenska Möten tillsammans med 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten. Läs mer på svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

 

ramavtal_sigillet

 

Meetings at Gothia Towers


För dig som bokar möten, konferenser & events.
Ta del av spännande tips, erbjudanden och nyheter.
Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig.
Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.