Konferens mitt i Göteborg – för alla sällskap

I en svindlande hastighet förändras världen och vi antar utmaningen. Gothia Towers erbjuder dig allt från avskalade möten till pampiga tillställningar. Vill du ha dina deltagare på plats eller på länk? Vi kan det! Mitt i Göteborg. Allt under ett tak. Tryggt och säkert.

Hos oss finns kunskapen, engagemanget och – inte minst – ytorna för att arrangera den framgångsrika konferensen. Oavsett storleken på ditt möte är vår ambition att toppa dina förväntningar. Boka det lilla men dock så viktiga mötet, den pampiga produktlanseringen livestreamat från en av våra studios eller locka fram kreativiteten i en av våra lyxiga konferenslokaler på 28e våningen. Här finns möjligheten att boka flera grupprum i anslutning till varandra för workshopen du behöver och i anslutning till konferensen kompletterar du enkelt med en middag och kul aktivitet.

Välkommen!

Läs mer om våra konferens & möteslokaler

safetovisit

Hos oss blir ditt möte hållbart

Vi tycker att en bra mötesplats inte bara ska vara redo för framtiden – den ska leda oss dit. Därför är det viktigt för oss att ligga högt upp i internationella hållbarhetsrankingar och få ett kvitto på att det vi gör, verkligen gör skillnad. Det är lika viktigt att du som håller ditt möte hos oss vet att vi erbjuder dig förstklassiga upplevelser samtidigt som vi också tar vårt ansvar. Och inte bara det. Vi finns mitt i Göteborg, i världens mest hållbara mötesstad.

Teambildande aktiviteter

Att samarbeta är inte alltid lekande lätt men att leka fram samarbete är desto enklare – och roligare! Som komplement till konferensens mer seriösa kärninnehåll har vi tagit fram förslag på både utmanande och roliga teambildande aktiviteter passande för både liten och stor grupp.
Yoga, mindfulness, dryckesprovningar, gör julkransar, femkamp på Liseberg eller lös ett mordmysterium!

Vi är medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Gothia Towers är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Gothia Towers äger Svenska Möten tillsammans med 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten. Läs mer på svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

 

ramavtal_sigillet

 

Nyhetsbrev för företag


För dig som bokar möten, konferenser & events.
Ta del av spännande tips, erbjudanden och nyheter för företag.
Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig.
Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.