Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök
Din sökning: , rum, vuxen, barn, Ändra

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotellerbjudanden
& Paket

Vi på Gothia Towers älskar fina erbjudanden och härliga hotellpaket. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Parkering och entré till Universeum vetenskapscentrum säljer vi alltid i mån av plats som tillval vid bokningstillfället.

Räkhäst – i huvudet på Per Andersson

Per Andersson har med åren lockat hela Sverige till skratt i allt från TV-program som Grotesco, Parlamentet och julkalendern. Till hösten är det dags för Per att återvända till sin hemvist med nya revyn ”Räkhäst”. Boka vårt hotellpaket!

från 1869:-/vuxen*

paketpris*

Pernilla Wahlgren har hybris

Pernilla Wahlgren med sina vänner i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Boka komplett hotellpaket!

från 1874:-/vuxen*

paketpris*

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party… Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Boka showpaket idag!

från 2325:-/vuxen*

paketpris*

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.