Seniorrabatt på hotell

20%-40% rabatt på Upper House & Gothia Towers

20%-40% rabatt på Upper House & Gothia Towers

Välkommen till Gothia Towers & Upper House

Våra tre torn, mitt på evenemangsstråket, är hem åt två förstklassiga hotell, landets mest berömda räkmacka, storslagna evenemang, Göteborgs högst belägna spa och skybarer med milsvid utsikt.
Nu erbjuder vi seniorrabatt för dig som fyllt 65 år: 40% på Gothia Towers och 20% på Upper House.

Gothia Towers - 40% seniorrabatt

Njut av en härlig hotellvistelse mitt i Göteborg. Kombinera stadens puls med en skön naturupplevelse samt god mat & dryck. Nu erbjuder vi 40% rabatt till alla över 65.

Läs mer & boka
Gäller söndag-torsdag.

Upper House - 20% seniorrabatt

Exklusivt boende, välgörande spa och à la cartefrukost utöver det vanliga. Allt till en magisk utsikt över Göteborg. Sätt guldkant på din vistelse – nu med seniorrabatt.

Läs mer & boka
Gäller söndag-torsdag.

Upplev Göteborg & de tre tornen

Ta med dig en vän, kärestan eller barnbarn och besök Göteborg. Från oss på Gothia Towers når du alla hörn av staden och kan enkelt upptäcka allt vad staden har att erbjuda – till fots eller med kollektivtrafiken som finns alldeles utanför på Korsvägen.
Liseberg, naturområden, Trädgårdsföreningen, Avenyn och teatrar är bara några exempel på upplevelser i Göteborg. Mellan alla aktiviteter kan ni koppla av på rummet, äta en god middag på en av våra restauranger och njuta av en stor hotellfrukost innan avfärd.

Vill ni sätta lite extra guldkant på er vistelse bokar ni in er på Upper House, vårt exklusiva “hotell i hotellet” högst upp i vårt mittersta torn. Bor ni på Upper House så ingår även entré till Upper House Spa och en unik à la carte-frukost. Allt till en magisk utsikt över Göteborg.

7 anledningar att besöka

Göteborg

Vad händer i Göteborg

Evenemangskalender

Se alla våra

Erbjudanden

Upptäck våra

Restauranger

Pensionärsrabatt på hotell i Göteborg

Nu erbjuder Gothia Towers och Upper House seniorrabatt på hotell i Göteborg. En öppen och nära storstad med mysiga gator och parker samt vidsträckta naturområden och spännande aktiviteter. Här finns allt du kan förvänta dig, och det mesta inom gångavstånd.

Njut av din vistelse i denna pulserande stad där varje hörn berättar en historia och där det finns något för varje smak.
Varmt välkommen till Göteborg och Gothia Towers!

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.