rum, vuxen, barn
Sök
      calAvailable
      calFewLeft
      calSoldOut

PleaseWaitWhileLoading
Control not found txtArrayOfSearchMasksAsJSON!

Erbjudanden

Vi på Gothia Towers gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Februarilovs-erbjudande!

Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg tillsammans i februari. Här finns något att göra för alla! Just nu erbjuder vi ett extra förmånligt pris på rummen den 8 februari-3 mars samt 1 fri maträtt till barnen. Passa på att boka redan idag!

Taggar
Hotellkampanj Familj Vinter

från 560:-/vuxen*

*i Smallrum

Weekenderbjudande i mars

Res en weekend till Göteborg i mars som bjuder på ett stort utbud att göra för alla åldrar. Just nu erbjuder vi extra förmånligt pris på alla rumstyper helgerna i mars. Passa på att boka redan idag!

Taggar
Hotellkampanj Familj

från 560:-/vuxen*

*i Smallrum