Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotellerbjudanden
& Paket

Här har vi samlat våra bästa hotellerbjudanden och paket just nu. Sammansatta för att du ska få det lilla extra, oavsett tillfälle.

 

Juniveckor & midsommar i Göteborg

Välkommen till västkustens vänliga storstad med en levande kulturscen, restauranger i världsklass, hållbara upplevelser och magiska skärgårdsöar.
Se vårt junierbjudan...

30% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Upplev sommarstaden Göteborg

Göteborg är en fantastisk sommarstad. Upplev idylliska skärgårdsöar, färska skaldjur, salta bad och ett myllrande stadsliv. Bo 2 nätter i sommar och få 20% rabatt på hotellrummet.

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Nyhet! Seniorrabatt till dig över 65

Njut av en härlig hotellvistelse mitt i Göteborg. Kombinera stadens puls med en skön naturupplevelse

40% seniorrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Weekenderbjudande

Unna dig en skön helg i Göteborg. Boka 2 nätter så får du 20% rabatt på hotellrummet. Gäller utvalda helger året ut.

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Vi älskar bra hotellerbjudanden

På Gothia Towers i Göteborg finns det alltid ett riktigt bra hotellerbjudande eller ett härligt hotellpaket att ta del av. Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill unna dig ett dygn på hotell kombinerat med spa, middag eller ett event så har vi ett paket som passar dig.

Vi varierar utbudet efter säsong och anpassar alltid våra erbjudanden efter aktuella evenemang och händelser. Är du till exempel intresserad av en specifik mässa eller ett event på Rondo? Då kan du ofta hitta ett passande hotellerbjudande hos oss! Besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Gothia Towers är ett stort hotell beläget mitt i Göteborg som tillhandahåller flera olika restauranger, aktiviteter för barnen och ett spa beläget i vårt systerhotell på våning 19. Läget ger dig även närhet till allt som Göteborg har att erbjuda såsom utflykter till Liseberg och Universeum, event på Scandinavium eller shopping på Avenyn.

 

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.