Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök
Din sökning: , rum, vuxen, barn, Ändra

Alltid fritt Wi-fi och frukostbuffé inkluderat.

Hotellpaket

Vi på Gothia Towers gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Parkering, entré till Liseberg, Universeum samt Gothenburg Pass säljer vi alltid i mån av tillgänglighet som valfritt tillval vid bokningstillfället.

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Minisemester – just nu-erbjudande!

Passa på, just nu kan du boka en härlig minisemester till ett ovanligt bra pris. Bo 2 nätter eller fler och få 40% rabatt på hotellrummet (1 natt 25 rabatt)! Klicka in och läs mer.
Taggar
Hotellkampanj Shopping

2 nätter 40% rabatt 1 natt 25%*

*på alla rumstyperna under perioden

Familjens bästa minisemester

Bo 2 nätter eller fler och få 40% rabatt på hotellrummet (1 natt 25% rabatt)! Passa på, erbjudandet gäller till 30 dec men bokas senast 27 sep. Här finns en massa kul för barnen! Klicka in och läs mer.
Taggar
Hotellkampanj Familj

2 nätter 40% rabatt 1 natt 25%*

*på alla rumstyperna under perioden

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.