Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotellerbjudanden
& Paket

Här har vi samlat våra bästa hotellerbjudanden och paket just nu. Sammansatta för att du ska få det lilla extra, oavsett tillfälle.

 

Påsklov i Göteborg

Ta vara på påsklovslediga dagar med familjen. Hotellmys & bus, mitt i ett vårigt Göteborg. Boka direkt på vår site för bästa pris.

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Weekenderbjudande

Unna dig en skön helg i Göteborg. Boka 2 nätter så får du 20% rabatt på hotellrummet. Gäller utvalda helger året ut.

*20% klubbrabatt

*på alla rumstyperna under perioden

Hotellpaket med middag i Göteborg

Staycation med middag och magisk utsikt. Koppla av på vårt fina hotell och avnjut en fantastisk 3-rättersmeny med milsvid utsikt.

från 1290:-/vuxen*

*paketpris

Bo närmast Universeum

Upptäck Sveriges nationella vetenskapscenter, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, för både vuxna och barn! Boka rum direkt på vår hemsida för bästa pris och entrébiljetterna bokar du på universeum.se.

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Lyxigt spapaket with a view på Upper House

Staycation Deluxe! Spa, exklusivt boende på Upper House, njut av middag och magisk utsikt. Varmt välkommen till oss.

från 2051:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt exklusiva systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa.

från 2483:-/vuxen*

*paketpris

Göteborg Vin & Deli 2024

Succén Göteborg Vin & Deli mässa kommer tillbaka under helgen 22-23 mars 2024 på Svenska Mässan. Boka hotellpaket med entré, vår berömda King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte.

från 1399:-/vuxen*

paketpris*

En Öl & Whiskymässa 2024

Helgen den 19-20 april 2024 är väntan äntligen över – då arrangeras succén En Öl & Whiskymässa. Boka hotellpaket hos oss (granne med mässan) som innehåller entré, vår berömda räkmacka King Size och dryckeshäfte!

från 1661:-/vuxen*

*paketpris

Björn Skifs – En värld av Skifs

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Våren 2024 kommer Björn Skifs och showen till Göteborg och vår granne Rondo.

från 2256:-/vuxen*

paketpris*

A Show Larger Than Life

Efter en succésäsong på Hamburger Börs i Stockholm flyttar ”A Show Larger Than Life” till Rondo och Göteborg. Showen hyllar boyband-erans största hits och många av de svenska upphovspersoner som erövrat en hel värld. Hösten 2024 kommer showen till Göteborg och vår granne Rondo.

från 2470:-/vuxen*

paketpris*

Chef’s Menu på West Coast + Göteborg Vin & Deli

Besök Göteborg Vin & Deli 2024 och njut av en trerättersmiddag på vår restaurang West Coast i samband med ditt besök på mässan.  

965:-/person

*22/3 eller 23/3 - 2024

Burger lunch på Corner & En Öl & Whiskymässa

Njut av whiskyinspirerad burgare på Corner och därefter ett besök på En Öl & Whiskymässa.  

595:-/person

*19/4 eller 20/4 - 2024

Lunch with a view & En Öl & Whiskymässa

Njut av en 2-rätters grillunch med whiskytoner på Heaven 23 med fantastisk utsikt över hela Göteborg. Därefter är det dags att botanisera bland alla smaker och dofter inne på mässan.  

745:-/person

*19/4 eller 20/4 - 2024

Meat on a tray & En Öl & Whiskymässa

Njut av en 4-rättersmeny på West Coast med fokus på goda köttsmaker med whiskytouch. Därefter är det dags för ett besök på En Öl & Whiskymässa.  

945:-/person

*19/4 eller 20/4 - 2024

Vi älskar bra hotellerbjudanden

På Gothia Towers i Göteborg finns det alltid ett riktigt bra hotellerbjudande eller ett härligt hotellpaket att ta del av. Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill unna dig ett dygn på hotell kombinerat med spa, middag eller ett event så har vi ett paket som passar dig.

Vi varierar utbudet efter säsong och anpassar alltid våra erbjudanden efter aktuella evenemang och händelser. Är du till exempel intresserad av en specifik mässa eller ett event på Rondo? Då kan du ofta hitta ett passande hotellerbjudande hos oss! Besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Gothia Towers är ett stort hotell beläget mitt i Göteborg som tillhandahåller flera olika restauranger, aktiviteter för barnen och ett spa beläget i vårt systerhotell på våning 19. Läget ger dig även närhet till allt som Göteborg har att erbjuda såsom utflykter till Liseberg och Universeum, event på Scandinavium eller shopping på Avenyn.

 

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.