Boka ditt rum här:
rum, vuxen, barn
Sök

Alltid fritt Wi-fi och frukostbuffé inkluderat.

      calAvailable
      calFewLeft
      calSoldOut

PleaseWaitWhileLoading
Control not found txtArrayOfSearchMasksAsJSON!

Hotellpaket

Vi på Gothia Towers gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Parkering, entré till Liseberg, Universeum samt Gothenburg Pass säljer vi alltid i mån av plats som tillval vid bokningstillfället.

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Februari­erbjudande!

Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg tillsammans i februari. Här finns något att göra för alla. Just nu erbjuder vi ett extra förmånligt pris på rummen under Alla hjärtans vecka perioden 7-16 samt 28-29 februari 2020. Passa på att boka redan idag!
Taggar
Hotellkampanj Familj Vinter

från 464:-/vuxen*

*i Standard Smallrum, utvalda dagar under perioden

Weekenderbjudande i mars!

Res en weekend till Göteborg i mars som bjuder på ett stort utbud att göra för alla åldrar. Just nu erbjuder vi extra förmånligt pris på alla rumstyper helgerna i mars. Passa på att boka redan idag!
Taggar
Hotellkampanj Familj Shopping

från 520:-/vuxen*

*i Standard Smallrum, utvalda dagar under perioden

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!
Taggar
Hotell + Upplevelse Familj Höst Sommar Universeum Vår Vinter

från 765:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Romantisk weekend i svit

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo i en rymlig Juniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!
Taggar
Hotell + Upplevelse Juniorsvit Romantik

från 1475:-/vuxen*

*paketpris

Matresa på Ristoria

Samla bästa vännerna eller familjen och kom till Göteborg och upplev en smakupplevelse inspirerad av Italien. Ett komplett hotellpaket med en smarrig italiensk flerrättersmeny på restaurang Ristoria som delas av sällskapet. Boka vårt allra mest sociala paket!
Taggar
Hotell + Restaurang Familj Italienskt Ristoria

från 1239:-/vuxen*

*paketpris

Fira hos oss!

Födelsedag, bröllopsdag, jubileum, examen, framgång eller bara för att! Fira ordentligt med en 4-rättersmeny på vår topprestaurang Heaven 23, boende högt upp och frukost på 29:e våningen med milsvid utsikt över Göteborg. Boka vårt allra festligaste paket!
Taggar
Hotell + Restaurang Heaven 23 Internationellt

från 1678:-/vuxen*

*paketpris

Dining weekend på Upper House

Unna er en dag full av nya upplevelser och njutning. Vårt Dining-weekendpaket erbjuder något för alla sinnen. Bo 5-stjärnigt, koppla av och varva ner i vårt spa, avnjut sedan en 6-rätterssmeny med fantastisk utsikt. Boka idag!
Taggar
Hotell + Restaurang Spa & Relax Upper House Dining

från 2190:-/vuxen*

*paketpris

Lugna dagar på Upper House

Bo i vilsamt vackra rum med alla tänkbara bekvämligheter. Åk upp till restaurangen och avnjut vår 4-rättersmeny med subtila smaker, passion och vackra lekfulla presentationer. Dra dig tillbaka i vårt fantastiska spa och låt dig förföras av känslan av att bara vara.
Taggar
Hotell + Restaurang Spa & Relax Upper House Dining

från 1867:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa. Upplev Sveriges bästa hotell, enligt gästbetygen på TripAd...
Taggar
Hotell + Upplevelse Romantik Spa & Relax

från 2169:-/vuxen*

*paketpris

GES – ett av landets mest älskade band

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer till oss i Göteborg med sin fantastiska låtskatt. Spelas på The Theatre 3 apr-2 maj 2020. Säkra din biljett redan idag!
Taggar
Hotell + Show & Teater Show Vår

från 495:-*

*biljett

Så som i Himmelen – musikalen

Folkkär som film och en enorm musikalsuccé i Stockholm. Men snart kommer ”Så som i Himmelen” till Göteborg och The Theatre, med premiär 15 maj 2020! Komponerad av Fredrik Kempe och Markus Virta står för regin. Spelas 15 maj-14 juni 2020. Säkra din biljett redan idag!
Taggar
Hotell + Show & Teater Musikal Vår

från 595:-*

*biljett

The Greatest Stars Park Lane

Sätt dig till bords för nu drar en helkväll igång som hyllar musikhistoriens största och starkast lysande stjärnor, fantastisk mat och dryck. Spelas 6 september 2019- 30 maj 2020. Boka detta kompletta hotellpaket!
Taggar
Hotell + Show & Teater Show Supé Vår

från 1689:-/vuxen*

*paketpris

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party… Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Vi erbjuder showpaket 29 augusti 2020–2 januari 2021 på Rondo!
Taggar
Hotell + Show & Teater Höst Show Vinter

från 2325:-/vuxen*

paketpris*

En Öl & Whiskymässa (fullbokat!)

Vissa saker är värda att vänta på. Men helgen den 3-4 april 2020 är väntan över. Då arrangeras succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg. Boka hotellpaket med entré, vår berömda räkmacka King Size och dryckeshäfte!
Taggar
Hotell + Upplevelse King Size räksmörgås Mässpaket Vår

från 1392:-/vuxen*

*paketpris

Göteborg Vin & Deli 2020

För femte året i rad arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässa under helgen 24 & 25 april 2020 på Svenska Mässan. Boka hotellpaket med entré, vår berömda King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte!
Taggar
Hotell + Upplevelse King Size räksmörgås Mässpaket Vår

från 1319:-/person*

paketpris*

Sparkling Göteborg 2020

För andra gången i Göteborg arrangeras succéeventet med enbart mousserande vin. Missa inte den helgen 16 & 17 oktober 2020 på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, vår berömda King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka idag!
Taggar
Hotell + Upplevelse Höst King Size räksmörgås Mässpaket

från 1358:-/person*

paketpris*

Sparkling Göteborg med middag på Upper House

För andra gången i Göteborg arrangeras succéeventet med enbart mousserande vin. Missa inte den helgen 16-17 oktober 2020 på Svenska Mässan. Vi erbjuder lyxigt hotellpaket med entré, dryckeshäfte samt 4-rättersmeny på Upper House Dining!
Taggar
Hotell + Upplevelse Mässpaket Upper House Dining

från 1818:-/person*

paketpris*

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.