Paket & Erbjudanden

Vi har hotellpaket och hotellerbjudanden i Göteborg för hela familjen, vännerna, kollegerna eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, teater eller konsert, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet? Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

I menyn till höger kan du filtrera kategorierna. Du kan även söka på datum i vår eventkalender >>

 

Weekenderbjudande

Gör något kul i väntan på våren! Res en weekend till Göteborg i mars och april. Här finns massor att göra för alla! Just nu erbjuder vi 20% rabatt på alla rumstyper under utvalda perioder. Passa på att boka redan idag!

Läs mer >

rum från 576:-/vuxen*

Fisk & skaldjurspaket

Välkommen på vår fisk- och skaldjursbuffé 100 meter över marken! Gäller lördagen 24 mars. Ta med familj eller vänner och njut av en riktig smakupplevelse från Västkusten med färsk fisk, skaldjur och goda tillbehör på restaurang Imagine. Boka ett komplett paket inklusive buffé och hotellfrukost!

Läs mer >

paketpris från 1241:-/person

Showtime i Göteborg

På stadens många scener spänner utbudet av shower - allt från musikaler och teaterpjäser till komik- och dansföreställningar. Vi samarbetar med de bästa arenorna och erbjuder hotellpaket. Boka din showupplevelse idag!

Se alla >

Hotellpaket & biljetter

Upptäck Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

Läs mer >

rum från 770:-/vuxen* entré tillkommer

Kärlek & Romantik – bo i en svit

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan en junior eller seniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!

Läs mer >

paketpris från 1470:-/person*

Smakresa på Ristoria

Samla ihop kompisgänget, familjen eller kollegorna och upplev en smakupplevelse inspirerad av vår stora italienska matresa. Inkluderar en italiensk meny som delas av sällskapet. Boka vårt mest sociala paket!

Läs mer >

paketpris från 1088:-/person

Favoriten Liseberg

Hos oss bor du alltid närmast Liseberg! Boka rum med härlig hotellfrukost och välj själv hur många entrébiljetter som önskas för sällskapet till Liseberg, Nordens största nöjespark. Erbjudandet gäller under sommarsäsongen 28 april till 30 september 2018. Boka redan idag!

Läs mer >

rum från 770:-/vuxen entré tillkommer

En Öl & Whiskymässa 2018

Vissa saker är värda att vänta på. Men helgen den 6-7 april 2018 är väntan över. Då arrangeras succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg, hotellpaket med entré, högrevsburgare och dryckeshäfte. Boka ert mässpaket redan idag!

Läs mer >

paketpris från 1267:-/person

Göteborg Vin & Deli mässa 2018

För fjärde året i rad arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässan under helgen 20-21 april 2018 på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, vår berömda King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket redan idag!

Läs mer >

paketpris från 1163:-/vuxen