Konstutställning: Sanningar

Konstutställning i The Gallery, Gothia Towers: Sanningar
6 mars – 2 april 2023

Två sanningar närmar sig varann. En kommer inifrån, en kommer utifrån, och där de möts har man en chans att få se sig själv. /Citat:Tomas Tranströmer (1970)
Njut av Majs utställning “Sanningar” i vårt galleri i hotellobbyn som alltid har öppet. Den 10 mars träffar du Maj på plats på vernissage 16.00-19.00


Välkommen!

Om Maj
I mitt måleri är jag en sökare, jag har ofta ett motiv, en idé, som jag hämtar från naturen eller ett skeende. Sedan lever bilden sitt eget liv, som en resa mot okänt mål, dit färg och form får styra. En stämning är vad jag söker i varje bild.  Jag målar i klara färger med akryl och olja. I samma bild använder jag också blyerts, kol och tusch. Bildskapandet upptar allt mer av tid och tankar och berikar mitt liv. Måleriet är min allvarsamma lek.

Läs mer på Majs hemsida>

 

 

Intresserad av att köpa en tavla eller boka en privat visning tillsammans med konstnär, kontakta Maj.

Kontaktuppgifter:
Maj Lindbom
Tel 0707-817851
[email protected]

 

  

 

 

Utställningar

Galleri Wadman, Göteborg
Art College, Göteborg
Växthuset Ulvesund, Ljungskile
Mimers Hus, Kungälv
Bohusläns Museum, Uddevalla
Galleri Jeanette Öhlund, Borås
Lindholmens Konstrum, Göteborg
Galleri Movitz, Stockholm