Restauranger på Gothia Towers i Göteborg

Världens kanske godaste räkmacka. Och mycket mer.

Grillad grönsparris med rostad tomatbuljong och ramslök och en enastående utsikt på Heaven 23? Burgare, milkshake och shuffleboard på Corner? Eller en pokébowl och kaffe i farten på Twentyfourseven? Hos oss hittar du något för alla tillfällen och smaker. Frågan är: vad är du sugen på?

 Click here for English

Corner

Välkommen till Corner. Inspirationen hämtar vi från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Vi serverar lunchmiddag. Här kan du även spela shuffleboard & dart.
Se meny & boka bord

Heaven 23

En tidlös klassiker i ständig förändring. Här lämnas inget åt slumpen när du serveras internationella rätter i ny tappning och hantverksmässiga cocktails med Göteborgs skyline som kuliss.
Välkommen alla dagar, året runt.

Se meny & boka bord

West Coast

Vår vin- & matbar i lobbyn. Mitt i hjärtat av hotellet smakar du goda viner i kombination med en ostbit eller något matigare som en tarte flambée eller en bookmaker.
Välkommen förbi!
Läs mer

 

 

Twentyfourseven

Göteborgs bästa räkmacka, varmrätter, sallader, färska juicer, smoothies och gott kaffe. Ett glas vin eller en öl i baren till kvällsmackan? Eller beställ och ta med dig det du önskar. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 3.
Läs mer & ta del av menyn

Upper House Bar

En lugn oas med fantastisk utsikt. Här finns ett härligt utbud av cocktails, Champagne, vin och lokala öl. I baren på Upper House serveras även utvalda ostar och charkuterier.
Se barmeny & öppettider

King Size räkmacka

Vår klassiker, King Size räkmackan, är kanske landets mest berömda räkmacka. Du kan njuta av King Size på våra restauranger och även som Take Away.

Take Away & Drive Thru

Köp med dig vår ikoniska räkmacka hem eller till picknickkorgen. Kom förbi eller sväng upp med bilen framför hotellentrén så kommer vi ut med den.
Är du inte sugen på räkmacka har vi flera andra goda rätter på menyn.

Room service

För dig som bor på hotellet erbjuder vi även Room service. När du väl checkat in på hotellet har du som gäst ett brett utbud av mat & dryck att välja från. Vill du stanna på rummet erbjuder vi room service både som frukost och för kvällens snacks eller middag.

Här finns nåt för alla tillfällen

På Gothia Towers har vi flera olika restauranger och barer. Vi har allt från café till modern á la carte. Välkommen på frukost, brunch, lunch eller middag. Eller varför inte komma in på en öl, vin eller en drink? Vi har garanterat något för alla smaklökar och alla tänkbara tillfällen. Du väljer själv om du vill njuta av Göteborgsvädret på vår uteservering, sjunka ned i våra mjuka soffor och fåtöljer, eller beundra utsikten från högt ovan.

Vi har även take away och drive thru. Beställ på plats eller i förhand. Hämta själv inne på restaurangen eller låt oss komma ut med din beställning till bilen. För dig som bor på hotellet erbjuder vi självklart room service.

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.