Vad händer i Göteborg under din vistelse?

Hos oss händer det massor!

Sök i vår eventkalender vad som är aktuellt just när du kommer till oss på Gothia Towers och i övriga anläggningen.

Gothia Towers eventkalender >

Göteborg är det alltid något på gång!

Här finns ett brett utbud av aktiviteter att göra i Göteborg för så väl gammal som ung. Här har Göteborg & Co samlat det som är aktuellt denna månad för att göra din vistelse ännu bättre.

What’s on Göteborg? >

Svenska Mässan – Utställningar

På Svenska Mässan som ligger under samma tak händer mycket! Varje år arrangeras ett 30-tal mässor, tex Båtmässan, Bokmässan, En Öl & Whisky mässa, MyDog, EuroHorse och många fler.

Läs mer >

Liseberg – Nordens största nöje

Hotell Gothia Towers ligger bekvämt nära Liseberg. Här finns något för alla – från hisnande attraktioner till snälla barnkaruseller, som pirrar minst lika mycket i de lite mindre magarna. Parken har öppet sommar, Halloween och vintern Jul på Liseberg på vintern.

Läs mer >

Universeum – roliga aktiviteter

Roliga aktiviteter för hela familjen på Nordens största Science Center, tvärs över gatan. Upplev rymden, regnskogen och Oceanen – allt på samma dag. Här finns flera våningar fulla av häftiga upplevelser. Spännande utmaningar och klurig kunskap.

Läs mer >

Möt världen på Världskulturmuseet

På Världskulturmuseet upplever du mer än bara utställningarna och det är fritt inträde. Se film, seminarier, festivaler, workshops och livemusik som både är underhållande och utmanande.

Läs mer >

Se & Göra i Göteborg

På goteborg.com som är Göteborgs officiella turistguide hittar du många tips om vad du som besökare kan se och göra i härliga Göteborg. Hitta bästa caféet, badplatsen eller picknickstället.

Läs mer >

Upptäck Göteborgs nattliv

En guide till allt från klubb till pub presenteras av Göteborg & Co.

Läs mer >

Guide till det aktiva Göteborg

Gillar du aktiviteter som involverar att röra på sig? Då har du hamnat på rätt ställe. Här är ett axplock av vad Göteborg har att erbjuda dig som inte gillar att sitta stilla.

Mountain biking >
Golf >
Klättring >
Löpning >
Promenader >
Vattensport >

Sightseeing, utflykter och middagskryssingar med Strömma

Få en försmak av Göteborg, en stad full av liv och rörelse. Passa på att utforska staden från både buss och båt med vår partner Strömma. Sightseeing-bussen kliver du smidigt på utanför hotellet. Vi säljer dessa utflykter i receptionen och även Gothenburg Pass som är fyllt med 30 toppattraktioner.

Sightseeing >
Utflykter >
Matkryssningar >
Gothenburg Pass >

Shopping

I Göteborg betyder shopping i världsklass. Här hittar du såväl de största varumärkena och de mest välsorterade varuhusen, som de minsta specialbutikerna och mysigaste passagerna.

Shopping guide >
Nordiska Kompaniet, NK >
Nordstan > 
Arkaden >
Innerstaden >

Shoppa på Hede Fashion Outlet

Mer än 150 av de hetaste skandinaviska och internationella mode-och livsstilsvarumärkena, 15 min med pendeltåg till Kungsbacka Hede från Lisebergs station. Allt till outletpriser, upp till 70% billigare jämfört med normala butikspriser. Erbjudande till gäster på Gothia Towers. Väl värt ett besök!

Lär mer >

Tips på utflykter utanför Göteborg

Tjolöholms Slott är Sveriges främsta Arts and Craftsanläggning. Det byggdes 1898-1904 och ligger i Kungsbacka kommun och ca 35 minuters bilfärd från Göteborg och väl värt ett besök.

Läs mer >

Västsverige

Om du har tid över och stannar lite längre samt tycker om att åka på utflykt och utforska den vackra omgivningen, kolla in Västsveriges turistguide.

Läs mer >

Varmt välkommen till Göteborg!