Vad händer hos oss och i Göteborg?

Upplev underbara Göteborg tryggt & säkert

Med Gothia Towers som bas har du det perfekta utgångsläget för att uppleva såväl city med närheten till shopping, god mat & dryck, familjevänliga aktiviteter, härligt spa eller en promenad med fika på ett mysigt kafé.

Vinter i Göteborg

Gator och torg som glittrar av magiska vinterljus, vidsträckta naturområden och anpassade aktiviteter – trots att världen inte är riktigt som vanligt finns det mycket att uppleva.

Endast en kort promenad bort ligger paradgatan Avenyn som tar dig till Trädgårdsföreningen, en av Europas bäst bevarande 1800-talsparker med Alfons Åbergs kulturhus, ett mysigt Rosenkafé och Palmhus.

Nyhet! Träning på Gothia Towers. Vi på Gothia Towers älskar träning för både kropp och själ. Vi erbjuder flera olika alternativ i vårt hus, både för dig som hotellgäst och för dig som inte bor hos oss. Vad sägs om Padel, Gym, Yoga och egen PT?

Sugen på shopping? En shoppingrunda mellan småbutiker, internationella kedjor och stora varuhus. Göteborg har en stark modescen och många lokala designers att upptäcka. Här finns allt för en lyckad shoppingrunda.

Vi vill även tipsa om Hede Fashion Outlet, 15 min med pendeltåg till Kungsbacka Hede från Lisebergs station. Fynda upp till 70% billigare jämfört med normala butikspriser. De har även ett erbjudande med 10% extra rabatt till gäster på Gothia Towers.

Göteborg är verkligen en kaféstad. Utforska en perfekt mix av mysiga fik, gamla konditorier, ekologiska kaféer och trendiga kaffebarer som lockar kaffenördar från hela världen.

Mitt i det vidsträckta vackra naturområdet Delsjön ligger de sammanhängande sjöarna Stora och Lilla Delsjön. Ett av Göteborgs mest centrala naturområden och perfekt för långa promenader.

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av vårt fina Upper House Spa. Här kan du njuta av Göteborgs högst belägna hamam, bastubad i både torrbastu och ångbastur och en spektakulär uppvärmd pool med glasbotten som hänger på utsidan av hotellet. Här finns även en mängd sköna och välgörande behandlingar. I vår shop hittar du underbara produkter med mera.

Ta hissen högst upp i Tower 1 på Gothia Towers och besök vår topprestaurang Heaven 23. Njut av fantastisk utsikt över staden, goda cocktails, härliga middagar och varför inte prova vår legendariska räkmacka King Size?

Läs mer tips från Göteborg & Co >>