Vad händer hos oss och i Göteborg?

Upplev underbara Göteborg tryggt & säkert

En öppen och nära storstad, mysiga gator och parker samt vidsträckta naturområden och anpassade aktiviteter – trots att världen inte är riktigt som vanligt finns allt du kan förvänta dig av en metropol – inom gångavstånd. Läs fler aktuella tips på goteborg.com 

Endast en kort promenad bort ligger paradgatan Avenyn som tar dig till Trädgårdsföreningen, en av Europas bäst bevarande 1800-talsparker med Alfons Åbergs kulturhus, ett mysigt Rosenkafé och Palmhus.

Roliga aktiviteter för hela familjen på Universeum, Nordens största Science Center, tvärs över gatan. Upplev rymden, regnskogen och Oceanen – allt på samma dag. Antalet besökare är begränsat och sprids ut över dagen. Tänk på att köpa biljetter i förväg!

Nyhet! Träning på Gothia Towers. Vi på Gothia Towers älskar träning för både kropp och själ. Vi erbjuder flera olika alternativ i vårt hus, både för dig som hotellgäst och för dig som inte bor hos oss. Vad sägs om Padel, Gym, Yoga och egen PT?

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av vårt fina Upper House Spa. Här kan du njuta av Göteborgs högst belägna hamam, bastubad i både torrbastu och ångbastur och en spektakulär uppvärmd pool med glasbotten som hänger på utsidan av hotellet. Här finns även en mängd sköna och välgörande behandlingar.

Göteborg är verkligen en kaféstad. Utforska en perfekt mix av mysiga fik, gamla konditorier, ekologiska kaféer och trendiga kaffebarer som lockar kaffenördar från hela världen.

Mitt i det vidsträckta vackra naturområdet Delsjön ligger de sammanhängande sjöarna Stora och Lilla Delsjön. Ett av Göteborgs mest centrala naturområden och perfekt för långa promenader.

Upplev Göteborg från stadens kanaler och vatten med klassiska Paddan-båtarna. Gå ombord i city vid Kungsportsplatsen och upplev den gamla vallgraven och kanalerna ifrån 1600-talet och historien kring Göteborgs uppbyggnad och försvar. Förköp biljett i god tid och ta på kläder efter väder!

Sugen på shopping? En shoppingrunda mellan småbutiker, internationella kedjor och stora varuhus. Göteborg har en stark modescen och många lokala designers att upptäcka. Här finns allt för en lyckad shoppingrunda.

Vi vill även tipsa om Hede Fashion Outlet, 20 min med pendeltåg från Lisebergs station till Kungsbacka Hede. Fynda upp till 70% billigare jämfört med normala butikspriser. De har även ett erbjudande med 10% extra rabatt till gäster på Gothia Towers.

Ta hissen högst upp i Tower 1 på Gothia Towers och besök vår topprestaurang Heaven 23. Njut av fantastisk utsikt över staden, goda cocktails, härliga middagar och varför inte prova vår legendariska räkmacka King Size?

Varmt välkommen till Göteborg!