Möteslokaler & konferenslokaler

Små möten, stora möten, minutiöst planerade konferenser och internationella sammankomster. Gothia Towers har konferenslokaler och mötesrum för 2 till 8 800 deltagare.

Kongresshallen som kan ta 1500 sittande konferensdeltagare kan vi även göra om till en festlig bankettsal för 1 050 sittande gäster. Läktarna lyfts upp i taket och vi dukar upp för en festlig middag. Många av våra lokaler har scen och kan flexibelt formas efter behoven i ditt möte.

Small 1-120 personer

Vi har konferenslokaler som ger er fantastiska möjligheter för både mindre och större möten. Mötesrummen kan utformas i olika möbleringar och kombinationer för att just passa ert möte och arrangemang. I Small-kategorin finner du stilfulla konferensrum för alla typer av möten. De flesta med flexibel möblering, vilket gör att de fungerar för allt från styrelsemöten till föreläsningar och grupparbeten. Wifi
Projektor/LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard

Medium 120-600 personer

Ju större ett möte blir, desto större krav ställs det på lokalen mötet skall hållas i. Våra rum för medelstora möten är utrustade med allt du kan tänkas behöva och mycket flexibla. A, E-, F, G-och H-lokalerna samt Expohallen kan använda separat, men också kombineras till helt nya ytor, som är utmärkta för event och utställningar.
Parketsitting
Klassrumssittning
U-sittning
Cabarésittning
Wifi
Projektor eller LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard
Konferens Tekniker

Kongresshall 600-1500 personer

Kongresshallen består av själva hallen och en foajé med egen entré. Kombinera gärna med kringliggande lokaler. Entrén vetter mot Scandinavium och har rulltrappa upp till foajén på plan 1. Foajén har stor kapacitet för registrering och inkluderar kontor och kök. En idealiskt yta för mindre utställningar, fördrink eller mingel.
1500 personer (Auditorium)
490 personer
640 people
Wifi
Projektor/LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard
Konferens Tekniker

Extra Large 1500-6000 personer

Våra mötesytor är inte bara rum och lokaler, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för möten, events, banketter och mingel i riktigt stor skala.
Parkett
Klassrum
Cabarét
Wifi
Projektor eller LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard

För att se vår orienteringskarta (pdf), klicka här »

För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här »

För att se vår anläggning i 3D, klicka här » 

För att se 3D-skiss över Gothia Towers, klicka här »

Broschyr: Great Expectations (pdf), klicka här »