Konferens- & möteslokaler

Små möten, stora möten, minutiöst planerade konferenser och internationella sammankomster. Gothia Towers har konferenslokaler och mötesrum för 2 till 8 800 deltagare. I praktiken kan du alltså bjuda in 8 800 gäster samtidigt. och Av dessa får 2 800 plats enbart i vår stora C-hall. Kongresshallen rymmer 1 500 deltagare. Från i läktaren sitter du bekvämt och har perfekt överblick på den xxxm2 scenen. kongresshallens väggar.

Kongresshallen kan vi även göra om till en festlig bankettsal för 1 100 sittande gäster. Läktarna lyfts upp i taket, bord körs in och sedan dukar vi upp. Många av våra lokaler har scen och kan flexibelt formas efter behoven i ditt möte.

Small 1-120 personer

Våra fasta konferenslokaler erbjuder en variation av möjligheter för såväl det mindre som det större mötet. Mötesrummen kan utformas i olika möbleringar och kombinationer för att passa just ditt möte och arrangemang.

Medium 120-600 personer

Ju större ett möte blir, desto större krav ställs det på lokalen mötet skall hållas i. Våra rum för medelstora möten är utrustade med allt du kan tänkas behöva och mycket flexibla. A, E-, F, G-och H-lokalerna samt Expohallen kan använda separat, men också kombineras till helt nya ytor, som är utmärkta för event och utställningar.
Parketsitting
Klassrumssittning
U-sittning
Cabarésittning
Wifi
Projektor eller LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard
Konferens Tekniker

Large 600-1500 personer

Kongresshallen består av själva hallen och en foajé med egen entré. Kombinera gärna med kringliggande lokaler. Entrén vetter mot Scandinavium och har rulltrappa upp till foajén på plan 1. Foajén har stor kapacitet för registrering och inkluderar kontor och kök. En idealiskt yta för mindre utställningar, fördrink eller mingel.
1500 personer (Auditorium)
490 personer
640 people
Wifi
Projektor/LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard
Konferens Tekniker

Extra Large 1500-6000 personer

Våra mötesytor är inte bara rum och lokaler, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för möten, events, banketter och mingel i riktigt stor skala.
Parkett
Klassrum
Cabarét
Wifi
Projektor eller LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard

För att se vår orienteringskarta (pdf), klicka här >>
För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här >>
För att se 3D-skiss över Gothia Towers, klicka här >>

Broschyr: Great Expectations (pdf), klicka här >>