Teambuilding & aktiviteter

Att samarbeta är inte alltid lekande lätt men att leka fram samarbete är desto enklare – och roligare! Som komplement till konferensens mer seriösa kärninnehåll har vi tagit fram förslag på både utmanande och roliga teambildande aktiviteter passande för både liten och stor grupp.

Vill du arrangera något alldeles eget tar du hjälp av vår evenemangsbokning som har en massa bra idéer och stor erfarenhet av att boka artister, förmedla kontakter till dig eller ordna biljetter till nöjesevenemang på stan. Du snackar ihop dig med bokningen som sedan syr samman en riktigt fin guldkant på din konferens.

Idrottsevenemang, champagneprovning, matlagning eller vinprovning med husets hängivna kockar och sommelierer, skapa en yogaklass eller låt er inspireras av en riktigt bra talare – berätta om syftet med dagen och vi hittar det där lilla extra som förhöjer den ytterligare.

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Yoga i mötesrummet

En paus under mötet är bra och en paus med rörelse är bättre! Att ställa sig upp under mötesdagen och röra på sig gör att produktiviteten ökar och man blir mer fokuserad. Rörelserna är enkla så att alla kan vara med. Det krävs inget ombyte och pausen görs stående i möteslokalen.
Taggar
ca 500 personer

Mindfulness i mötesrummet

Under en mötesdag kan det vara välbehövligt och härligt med en avslappningspaus för att fortsätta hålla kreativitet och fokus uppe. Boosta hjärnan med en mindfulnesstund sittandes i möteslokalen, som vår utbildade instruktör från Upper House Spa leder er igenom.
Taggar
ca 500 personer

Spaupplevelse på hög höjd

På 18-20:e våningen i Gothia Towers mittersta torn hittar du Upper House Spa. Samla gänget för ett spabesök, efter konferensen, före middagen eller bara för att fira framgång.
Taggar
Max 40 personer

Gröna fingrar på 30 min

En grön paus mitt under mötesdagen eller kanske vid dagens slut? Med en egen blomsterbutik i tornen har vi flertalet utbildade florister som guidar er genom en rolig, kreativ och inspirerande stund tillsammans.
Taggar
8 - 50 personer

Samla gänget för en kreativ och grön timme

Vi erbjuder en blomsterkurs i mötesrummet, ledd av våra florister. Ni lär er göra vackra blomsterarrangemang med snittblommor, en kreativ och rolig kurs.
Taggar
8 - 50 personer

Skapa julkransar

I samband med er konferens hos oss – passa på att ha en kreativ stund tillsammans och gör er egen julkrans. Våra florister guidar er att skapa en personlig krans att hänga på dörren hemma.
Taggar
8 - 50 personer

Dryckes­provningar

Att prova drycker tillsammans är inte bara ett bra sätt att umgås och skapa gemenskap, det ger också inspiration och ny kunskap. Ta med dina kolleger, vänner eller kunder och låt er inspireras av dofter och smaker.
Taggar
10 - 40 personer

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Escape Box

Har ni vad som krävs för att bli agenter på Perfect Intelligence? Är laget strukturerat och lösningsorienterat? Varje lag ska lösa spännande och underhållande uppdrag för att kunna öppna agentväskan.
Taggar
6 - 600 personer

Mordmysterium

Upplev en oförglömlig middag i sann deckaranda med en ”mördare” i sällskapet! Vem är mördare? Vem kan man lita på? Alla är misstänkta – en är skyldig.
Taggar
10 - 250 personer

Neuromagic

För att kunna genomföra de till synes omöjliga(!) utmaningar som seminariedeltagarna kommer ställas inför, kommer varje deltagare först att under introduktionsfasen av seminariet, utveckla och lära sig de olika specifika teknikerna som behövs för att kunna lösa uppgifterna. Utmaningen/ teknikerna kommer sedan att appliceras i en av dessa fyra kategorier: Brainhack...
Taggar
30 - 200 personer

Mentometer gameshow

Mentometer Gameshow är en blandning mellan talkshow och musiktävling. Med hjälp av vår rekvisita bygger vi upp en vardagsrumskänsla där ni känner er som hemma..
Taggar
ca 500 personer

Sommarspel / Vinterspelen

Lagvis marscherar ni in till invigningen med fanor och flaggor, efter att vi svurit eden kan spelen börja. Ni skall nu göra upp i olika grenar, där ni fårutmana varandra i bland annat kulstötning, pilbåge samt plocka fram era sport-kunskaper i ett frågemoment. När tävlingarna är avslutade utser vi vinnande nation som stolt får ta emot medaljer och den stora äran. (I Vinterspelen ...
Taggar
4 - 500 personer

Havsfejden

En lekfull mångkamp där ni lagvis möts i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?
Taggar
4 - 500 personer

Geocaching

Lagvis skall ni med hjälp av GPS orientera er fram till olika platser. Ni ska här lösa en uppgift på snabbast möjliga tid, dels samarbetsövningar men även hitta koder för att sedan ta er till nästa koordinat. Lagen med mest poäng står sedan som vinnare.
Taggar
4 - 1000 personer

Slaget om skatten

Vi startar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med varierande grenar där lagen som budat på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar…
Taggar
4 - 750 personer

På rätt spår

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet På spåret. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål. Finns även alternativ version med vinprovning!
Taggar
4 - 500 personer

Kampen om klockan

Här går det ut på att lösa utmaningen på 60 sekunder! Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr?
Taggar
4 - 300 personer

Konferensgåtan

Tävlingen går ut på att ni lagvis tävlar mot varandra i olika delmoment. För varje vunnet delmoment vinner laget en bokstav och därmed ökar lagets chanser att kunna lösa slutuppgiften och vinna hela tävlingen. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas och uppgifter ska utföras. (Denna tävling kan vi även erbjuda utomhus samt på engelska.)
Taggar
4 - 500 personer

Mission Completed

Med hjälp av en surfplatta ska laget ta sig till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt! Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspo...
Taggar
4 - 750 personer

Så kan det låta

Här tävlar deltagarna lagvis i en mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor samt ‘första & sista minuten’. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!
Taggar
4 - 60 personer

Mästarnas kamp

Här krävs kämparglöd och fokus!Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Tidsuppfattning och Styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. Vinnande lag direkt kvalificeras till final, medan resterande deltagare nu får chansen att knipa en sista finalplats i en utslagning. När finalisterna är klara, sk...
Taggar
4 - 500 personer

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Paddanbåtarna – sightseeing

Hyr en av Göteborgs Paddanbåtar och ta er ut i Göteborgs vattendrag och se alla de viktigaste sevärdheterna i stan.Kombinera med en lunchpaus eller som en skön avslutning på konferensdagen! Båten hämtar upp er utanför Gothia Towers, vid kanalen.
Taggar
50+ personer

Lisebergsbesök

Gör något alldeles extra innan eller efter ert möte, konferens eller mässa. I Nordens största nöjespark är det lätt att skaffa minnen som värmer hela året. Med många åk- och upplevelseattraktioner, 5-kamp, spelhus, hundratusentals blommor, underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. Nordens största nöje ligger i Göteborg, helt enkelt och granne ...
Taggar
Max 50 personer

Guidad visning på Universeum

Ta en paus från mötet, mässbesöket eller eventet och guidas runt under cirka 1,5 timma. Upplev tropisk regnskog, jättelika akvarier, hälsa på hos hajar, bläckfiskar och kliv in i en rymdstation. Dessutom träffar ni ormar och andra giftiga djur, ser apor och fåglar röra sig helt fritt och lär dig hur naturen inspirerat till ny teknik. Universeum ligger tvärs över gatan från Got...
Taggar
Max 15 personer