Teambuilding i Göteborg

Att samarbeta är inte alltid lekande lätt men att leka fram samarbete är desto enklare – och roligare! Som komplement till konferensens mer seriösa kärninnehåll har vi tagit fram förslag på både utmanande och roliga teambildande aktiviteter passande för både liten och stor grupp.

Vill du arrangera något alldeles eget tar du hjälp av vår evenemangsbokning som har en massa bra idéer och stor erfarenhet av att boka artister, förmedla kontakter till dig eller ordna biljetter till nöjesevenemang på stan. Du snackar ihop dig med bokningen som sedan syr samman en riktigt fin guldkant på din konferens.

Idrottsevenemang, champagneprovning, matlagning eller vinprovning med husets hängivna kockar och sommelierer, skapa en yogaklass eller låt er inspireras av en riktigt bra talare – berätta om syftet med dagen och vi hittar det där lilla extra som förhöjer den ytterligare.

Aktiviteter

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

The Pirate Game

The Pirate Game – Ett roligt Escape Game där ni i lag behöver sammarbeta för att bli vinnaren av den stora diamanten!
The Pirate Game delas ni in i lag där ni sen utmanas i en rad olika uppgifter fördelade i små piratlådor. Ni behöver samarbeta och använda...
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer 60-200 personer

Master mind

Master mind är en spänningsfylld gruppaktivitet som testar era förmågor och samarbete! Ni ställs inför kluriga utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, lagarbete och logiskt tänkande. De bästa lagen avancerar till en rafflande final. Men endast ett lag tar hem segern! ...
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer 60-200 personer

Kluredo

Kluredo är en rolig och positiv teambuildingupplevelse. Fördelarna är obegränsade men inkluderar teamwork, sammanhållning, problemlösning, lite fysisk träning, kreativitet och fokus … Åh och mycket skratt också!
Taggar
Samarbete / tävling 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 500+ personer 60-250 personer

Yoga i mötesrummet

En paus under mötet är bra och en paus med rörelse är bättre!
Att ställa sig upp under mötesdagen och röra på sig gör att produktiviteten ökar och man blir mer fokuserad.
Rörelserna är enkla så att alla kan vara med. Det krävs inget ombyte och pausen görs stående i...
Taggar
Avkoppling/ skapande 500+ personer

Mindfulness i mötesrummet

Under en mötesdag kan det vara välbehövligt och härligt med en avslappningspaus för att fortsätta hålla kreativitet och fokus uppe.
Boosta hjärnan med en mindfulnesstund sittandes i möteslokalen, som vår utbildade instruktör från Upper House Spa leder er igenom.
Taggar
Avkoppling/ skapande 500+ personer

Samla gänget för en kreativ och grön stund

Vi erbjuder en blomsterkurs i mötesrummet, ledd av våra florister. Ni lär er göra vackra blomsterarrangemang med snittblommor, en kreativ och rolig kurs.
Taggar
Avkoppling/ skapande 30-50 personer 4-20 personer

Escape Game

Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna…
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer 60-250 personer

Mentometer gameshow

Mentometer Gameshow är en blandning mellan talkshow och musiktävling.
Med hjälp av vår rekvisita bygger vi upp en vardagsrumskänsla där ni känner er som hemma..
Taggar
Samarbete / tävling 500+ personer

På rätt spår

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet På spåret. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg.
Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål.
Taggar
Samarbete / tävling 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 500+ personer 60-250 personer

Kampen om klockan

Här går det ut på att lösa utmaningen på 60 sekunder! Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att...
Taggar
Samarbete / tävling 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 60-250 personer

Mission Completed

Med hjälp av en surfplatta ska laget ta sig till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla...
Taggar
Äventyr 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 500+ personer 60-250 personer

Så kan det låta

Här tävlar deltagarna lagvis i en mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor samt ‘första & sista minuten’. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer