Konstutställning: Beyond the Surface

Konstutställning i The Gallery, Gothia Towers
Beyond the Surface: Expressions of Strength and Emotion
15 mars – 14 april 2024

 

Vernissage

Träffa konstnären på plats för ett vernissage
När: 6 april 2024
Tid: 13:00-16:00
Var: The Gallery, Gothia Towers, hotellobbyn.

Om mig / Bijouxduvah
Bijouxduvah, konstnärlig pseudonym för Jasmine Smiljanic,  född och uppvuxen i hjärtat av Göteborg. Med nästan 7 års erfarenhet som verksam konstnär hämtar jag inspiration från livets händelser, vilket vävs samman till en berättelse i mina målningar. Återkommande motiv i olika sammanhang återspeglar den känsla som jag förmedlar genom unika dikter skrivna för varje verk. Trots att mina målningar uttrycker något personligt är mitt skapande spontant och meditativt från början till slut. Varje målning, som livet självt, är fylld med lager av färg och struktur, vilket skapar en rik historia. Jag är stolt över att mina verk representeras i Norden och har haft äran att få mina målningar publicerade i boken om Göteborg, i samband med stadens 400-årsjubileum.

Intresserad av att köpa en tavla eller komma i kontakt med Jasmine Smiljanic
Instagram: @bijouxduvah
mobil:  0737-500222
[email protected]