Hotellfrukost på Gothia Towers

Längtar du till hotellfrukosten redan när du ska gå och lägga dig? Hos oss blir du inte besviken.

Längtar du till hotellfrukosten redan när du ska gå och lägga dig? Hos oss blir du inte besviken.

Varje morgon dukar vi upp frukostfavoriter för stora och små, morgonmänniskor så väl som sjusovare. Brödet är nybakat, äggen kommer från höns som gått fritt och kaffet – det är rykande hett. Välkommen när du vaknat!

 Click here for English

Seasons

– frukostbuffé för alla smaker

Pannkakor, krämig äggröra, juicer och massa annat gott att starta dagen med hittar du i vår frukostrestaurang Seasons på plan 2. Ibland, när vi har extra många förväntansfulla gäster, serveras den på fler restauranger på hotellet. Kom förbi så berättar vår hovmästare mer.

Imagine

– frukost 100 meter över marken

Högst upp i vårt tredje torn är du som bor i våra skyroom eller sviter välkommen att starta dagen. Utöver en frukostbuffé med allt som hör en god morgon till kan du här också beställa från ett urval av varma frukosträtter direkt från kocken. Och inte minst: njuta av ditt morgonkaffe med stans bästa utsikt.

För Gothia Towers hotellgäster ingår alltid hotellfrukost

Måndag-fredag 06.30-09.30
Lördag-söndag 07.00-11.00

Allergy Friendly Frukost

Vad du än föredrar eller tål har vi vinnlagt oss om ett utbud som ger rätt energi för dagen. På vår hotellfrukost finns alltid en separat buffé med gluten-, laktos- och mjölkfria produkter. Här finns utvalda produkter för en smakrik och allergivänlig frukost. Önskar du något av det varma från buffén tex gluten och laktosfria pannkakor beställer du det av personalen på plats.
Har du specifika önskemål kring frukosten meddela oss innan ankomst så gör vi vårt bästa för att tillgodose dig och dina önskemål.

Frukost på rummet

En lång härlig sovmorgon på rummet?
Ibland är frukost på rummet ett väldigt bra alternativ. På Gothia Towers erbjuder vi frukost på rummet mellan klockan 07.00-10.30.

Frukost på rummet beställs via Room service och en separat beställningslapp som finns på hotellrummen.

Frukost för dig som inte bor på Gothia Towers

Även om ni inte bor på Gothia Towers så är ni varmt välkomna att äta en härlig hotellfrukost. Hos oss finns allt som en frukost kan erbjuda och dessutom med en fantastisk utsikt från 29:e våningen på restaurang Imagine. Priset för denna upplevelse är 235:- och du bokar bord på [email protected]. Det finns också möjlighet att äta på plan 2 i vår restaurang Seasons om vi vid vissa tillfällen inte har möjlighet att ta emot er på vår sky restaurang.