Hotellfrukost på Gothia Towers

Redan i hissen på väg mot hotellfrukosten förnimmer du doften av nymalda kaffebönor och luftigt spröda croissanter. En lätt pust av nyduschat blandat med nytryckta morgontidningar kittlar näsan och väcker även andra sinnen inför den dag som precis tar sin början.

Redan i hissen på väg mot hotellfrukosten förnimmer du doften av nymalda kaffebönor och luftigt spröda croissanter. En lätt pust av nyduschat blandat med nytryckta morgontidningar kittlar näsan och väcker även andra sinnen inför den dag som precis tar sin början.

 Click here for English

För Gothia Towers hotellgäster ingår alltid hotellfrukost

Hotellfrukosten är uppdukad följande tider:
Måndag – fredag 06.30 – 10.00
Lördag – söndag 7.00 – 11.00
Under sommaren, 24 juni-14 augusti, har frukosten öppet måndag-söndag 07.00-11.00.

Stort utbud av frukostmat

Bästa sättet att starta dagen på är med en rejäl hotellfrukost! Koppla av i restaurangen med kaffekoppen i ena handen och morgontidningen i andra. Vi har ett stort utbud av frukostmat. Bland annat goda mackor, yoghurt i mängder, ljuvlig juice, nystekta pannkakor och krämig äggröra. En hotellfrukost du helt enkelt inte vill missa!

Hitta till frukosten

Hotellfrukost serveras på restaurang Seasons på plan 2. Följ hänvisningsskyltar från hissen och i vår lobby.
För gäster som bor i våra skyrum och sviter serveras frukosten på restaurang Imagine, högst upp i vårt 3:e torn.
Ibland, när vi har extra många förväntansfulla gäster på hotellet, erbjuder vi hotellfrukost på fler restauranger på hotellet. Mer information om detta får du via hovmästare på restaurang Seasons, plan 2.

Medföljande gäst

Vill du ta med dig en gäst som inte bor på hotellet går det bra. Säg då till hovmästaren vid frukostmatsalen på plan 2 så hjälper de er. Hotellfrukost kostar 195:- per medföljande gäst på Seasons.

Allergy Friendly Frukost

Vad du än föredrar eller tål har vi vinnlagt oss om ett utbud som ger rätt energi för dagen. På vår hotellfrukost finns alltid en separat buffé med gluten-, laktos- och mjölkfria produkter. Här finns utvalda produkter för en smakrik och allergivänlig frukost. Önskar du något av det varma från buffén tex gluten och laktosfria pannkakor beställer du det av personalen på plats.
Har du specifika önskemål kring frukosten meddela oss innan ankomst så gör vi vårat bästa för att tillgodose dig och dina önskemål.

Frukost på rummet

En lång härlig sovmorgon på rummet?
Ibland är frukost på rummet ett väldigt bra alternativ. På Gothia Towers erbjuder vi frukost på rummet mellan klockan 07.00-11.00.

Frukost på rummet beställs via Room service och en separat beställningslapp som finns på hotellrummen.