Hotellfrukost på Gothia Towers

Redan i hissen på väg mot hotellfrukosten förnimmer du doften av nymalda kaffebönor och luftigt spröda croissanter. En lätt pust av nyduschat blandat med nytryckta morgontidningar kittlar näsan och väcker även andra sinnen inför den dag som precis tar sin början.

Redan i hissen på väg mot hotellfrukosten förnimmer du doften av nymalda kaffebönor och luftigt spröda croissanter. En lätt pust av nyduschat blandat med nytryckta morgontidningar kittlar näsan och väcker även andra sinnen inför den dag som precis tar sin början.

Frukosten serveras på Seasons

Vi serverar vår frukost på restaurang Seasons, på 2:a våningen i Tower 1.

Vi följer myndigheternas krav på skärpt säkerhet i restaurangmiljöer.
Trängsel ska undvikas, vi önskar att alla hjälps åt att efterfölja denna regel. Är det kö, vänligen vänta en stund innan du går till frukostbuffén.

Vi har valt att portionsförpacka en stor del av vårt frukostutbud, kallskuret som ligger på fat byts ofta och vi placerar alla sällskap luftigt. Önskar du hellre äta på ditt hotellrum? Då erbjuder vi följande alternativ:

  • Kom till Seasons, välj ut det du önskar och ta med till ditt rum. Personal finns på plats om du önskar hjälp.
  • Vi erbjuder en frukostpåse som du kan hämta på Seasons där vår personal hjälper till att plocka ihop det du önskar ta med dig.
  • Vi har i vanlig ordning även room service där vi tagit bort room service-avgiften.

Varmt välkommen!

Läs mer om hur vi arbetar för din trygghet >>

För Gothia Towers hotellgäster ingår alltid hotellfrukost.

Hotellfrukosten är uppdukad följande tider:
Måndag – fredag 06.30 – 10.00
Lördag – söndag 7.00 – 11.00

Hotellfrukost serveras på restaurang Seasons på plan 2. Följ hänvisningsskyltar från hissen och i vår lobby. Ibland när vi har extra många förväntansfulla gäster på hotellet erbjuder vi hotellfrukost på fler restauranger på hotellet. Mer information om detta får du via hovmästare på restaurang Seasons, plan 2.

Allergy Friendly frukost

Vad du än föredrar eller tål har vi vinnlagt oss om ett utbud som ger rätt energi för dagen.
På vår hotellfrukost finns alltid en separat buffé med gluten-, laktos- och mjölkfria produkter. Här finns utvalda produkter för en smakrik och allergivänlig frukost.
Önskar du något av det varma från buffén tex gluten och laktosfria pannkakor beställer du det av personalen på plats. Har du specifika önskemål kring frukosten meddela oss innan ankomst så gör vi vårat bästa för att tillgodose dig och dina önskemål.

Medföljande gäst

Vill du ta med dig en gäst som inte bor på hotellet går det bra. Säg då till hovmästaren vid frukostmatsalen på plan 2 så hjälper de er. Hotellfrukost kostar 175:- per medföljande gäst.

Hotellfrukost för dig som inte bor på Gothia Towers

Vill du och vännen äta en härlig hotellfrukost på Gothia Towers är ni varmt välkomna. Hos oss finns allt som en hotellfrukost har att erbjuda. Det kostar 175:-/person. Säg till hovmästaren när ni kommer så ser de till att ni får en fantastisk start på dagen.

Allergy Friendly Frukost

Vad du än föredrar eller tål har vi vinnlagt oss om ett utbud som ger rätt energi för dagen. På vår hotellfrukost finns alltid en separat buffé med gluten-, laktos- och mjölkfria produkter. Här finns utvalda produkter för en smakrik och allergivänlig frukost. Önskar du något av det varma från buffén tex gluten och laktosfria pannkakor beställer du det av personalen på plats.

Hotellfrukosten är uppdukad följande tider:
Måndag – fredag 6.30 – 10.00
Lördag – söndag 7.00 – 11.00

Frukost på rummet

En lång härlig sovmorgon på rummet?
Ibland är frukost på rummet ett väldigt bra alternativ. På Gothia Towers erbjuder vi frukost på rummet mellan klockan 07.00-11.00.

Frukost på rummet beställs via Room service och en separat beställningslapp som finns på hotellrummen.

Frukost för dig som inte bor på Gothia Towers

Även om ni inte bor på Gothia Towers så är ni varmt välkomna att äta en härlig hotellfrukost hos oss på restaurang Seasons. Hos oss finns allt som en hotellfrukost har att erbjuda. Det kostar 175:-/person. Säg till hovmästaren när ni kommer så ser de till att ni får en fantastisk start på dagen. Seasons hittar ni på plan 2 med entré via hotellobbyn.