Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök
Din sökning: , rum, vuxen, barn, Ändra

Alltid fritt Wi-fi och frukostbuffé inkluderat.

Gothia Towers - toppen för familjen

Ta med barnen och bo hos oss på Gothia Towers! Vi har härliga familjerum där ni kan mysa och trivas. Är familjen stor? Då erbjuder vi flera connecting-rum här i våra torn. Allt med en härlig utsikt över Göteborg. Vi är belägna mitt på Korsvägens evenemangsstråk och har nära till många av barnens favoriter som t.ex Liseberg och Universeum.

Vi tar extra hand om våra mindre gäster

Bo på hotell kan i sig vara ett äventyr för våra yngre gäster – men här händer också mycket i hotellets övriga utrymmen för barn i alla åldrar. Det finns pingisbord, shuffleboard, iWall, Kids corner, spel och mycket mer. Och under alla lov och utvalda helger har vi extra mycket barnaktiviteter i vårt hus.

Se våra barnaktiviteter här

Gothia Towers hjärta Kids

  • Alla barn får en välkomstpresent vid incheckning.
  • Barnaktiviteter året runt för både yngre och äldre barn. Det händer extra mycket under lov och utvalda helger.
  • Fritt Wifi.
  • Barn upp till 6 år bor utan kostnad.
  • Barnmenyer på våra restauranger.
  • Familjerum och rum med connecting door för den större familjen.

Familjens bästa minisemester

Bo 2 nätter eller fler och få 40% rabatt på hotellrummet (1 natt 25% rabatt)! Passa på, erbjudandet gäller till 30 dec men bokas senast 27 sep. Här finns en massa kul för barnen! Klicka in och läs mer.

2 nätter 40% rabatt 1 natt 25%*

*på alla rumstyperna under perioden

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 765:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Aktiviteter för barn

Här händer mycket för barn i alla åldrar! Det finns pingisbord, shuffleboard, iWall, Kids corner, spel och mycket mer. Och under alla lov och utvalda helger har vi extra mycket som barnaktiviteter i vårt hus.

Barnmenyer på våra restauranger

Våra köksmästare har gjort specialgjorda menyer bara för er och vi har fina ritpapper och pennor att låna ut. På café & bar Twentyfourseven i vår lobby är det bara att komma förbi. På Heaven 23 är det bäst att boka bord i förväg.

Boka bord på Heaven 23 här >>

Barnens Göteborg

P.S. Här hittar du massor av tips och idéer om vad man ska göra i barnens Göteborg! Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer.

Läs mer