rum, vuxen, barn
Sök
      calAvailable
      calFewLeft
      calSoldOut

PleaseWaitWhileLoading
Control not found txtArrayOfSearchMasksAsJSON!

Hej alla barn!

Välkommen till vår egna sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig att ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Så kul att du kommer och hälsar på. Har du och din familj inte redan bokat hotell i Göteborg så säg till mamma och pappa att det är Gothia Towers du vill bo på. Alla beslut i en familj borde ju vara enligt samma regel – barnen får bestämma. Det tycker vi är bra. Och det borde ju även gälla när man ska välja hotell tycker vi.

Under hösten 2018 har Egon, Trippelina & Gustav fått besök av fyra nya vänner och du som bor här hos oss får kanske med dig en ny gosig vän hem.

 

 

Kidz Saturdays

Under lördagarna i höst, 13 oktober – 15 december, erbjuder vi ansiktsmålning, tattoo och pyssel.

Ansikts­målning

Ansiktsmålning & tatueringsstation i lobbyn klockan 14.30-17.00

Pyssel

Pyssel i Kidz Corner kl 17.30-18.30 (vid Tower 3).

Barnmenyer på våra restauranger

Alla restauranger älskar Kidz! Våra köksmästare har gjort specialgjorda menyer bara för er och vi har fina ritpapper och pennor att låna ut. Ta med mamma och pappa och kom ihåg att boka bord redan idag.

Barnmenyer finns hos Heaven 23West Coast och Ristoria

Kidz Corner & Hang out

Året runt finns det egna ytor för alla Kidz! Där är det vuxenfritt och härligt kul att busa och leka. Vi förstår om du behöver en stund för dig själv efter en hel dag med de vuxna..
Kidz Corner by Jollyroom är för de mindre barnen och här finns leksaker, minikök och en mysig lounge.

Vi har även Kidz Hangout för de lite större barnen. Här finns pingisbord, shuffleboard, fotbollsspel och en iWall. Testa exergaming på vår iWall – vi är det enda hotellet i Sverige som har en iWall.

Kidz Corners och Kidz Hang out hittar du i lobbyn i Tower 3.

Egon, Trippelina & Gustav

Du kanske undrar vad vi gör på dagarna?

När vi inte är hemma i vårt lilla hus på taket, busar vi runt i hotellet. Mest brukar vi busa med vår hotelldirektör som blir tokig när vi stökar till på hennes skrivbord. Hon undrar hela tiden vem det är som gör det – och vi säger ju inget så klart. Hon gillar oss skarpt, vi är som hennes egna maskots! Hon heter Elisabeth och är faktiskt en grymt schysst direktör – så kul att busa med henne!

Annars kan det tänkas att vi dyker upp i hissen. Där får vi inte busa säger de som jobbar receptionen. Men vi får ju åka i hissen om en vuxen är med, och bara det känns busigt och kittlar i magen!

 

Var kommer namnen ifrån?

Egon
Var lilla Egon är döpt efter figuren i Svenska Mässans logga! Det är en bild av Mercurius, den romerska guden som beskyddare av handel och köpmän.

Trippelina
Trippelina är döpt efter Tripple Towers-projektet, vår byggnation av det 3:e tornet!

Gustav
Gustav är döpt efter den kung som en gång invigde den första mässan här hos oss, Hans Kungliga Majestät Gustav V. 1918 invigdes den med pompa och ståt.

Barnens Göteborg

P.S. Här hittar du massor av tips och idéer om vad man ska göra i barnens Göteborg! Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Välj och vraka bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg, experimentella Universeum eller det havsnära akvariet på Sjöfartsmuseet.

Läs mer