Upplevelser för hela familjen

Ta med familjen och bo hos oss på Gothia Towers – ett barnvänligt hotell i Göteborg.

Vi är inte bara granne med Liseberg utan erbjuder även härliga familjerum där ni kan mysa och trivas. Är familjen stor? Då erbjuder vi flera connecting-rum här i våra torn. Allt med en härlig utsikt över Göteborg. Vi är belägna mitt på Korsvägens evenemangsstråk och har nära till många av barnens favoriter som exempelvis Liseberg och Universeum.

Vi tar extra hand om våra mindre gäster

Bo på hotell kan i sig vara ett äventyr för våra yngre gäster – men här händer också mycket i hotellets övriga utrymmen för barn i alla åldrar. Det finns shuffleboard, pingis, iWall, Kidz corner, spel och mycket mer. Och under alla lov och utvalda helger har vi extra mycket barnaktiviteter i vårt hus.

Se våra barnaktiviteter här

Ett hotell för barnen

  • Alla barn får en välkomstpresent vid incheckning.
  • Barnaktiviteter året runt för både yngre och äldre barn. Det händer extra mycket under lov och utvalda helger.
  • Fritt Wifi.
  • Barn upp till 6 år bor utan kostnad.
  • Barnmenyer på våra restauranger.
  • Familjerum och rum med connecting door för den större familjen.

Boka ett extra rum?

Är ni många i familjen eller vill tonåringarna ha ett separat rum? Boka ett rum till, vi erbjuder förmånliga priser på barn- och tonårsrum.
Läs mer

Upplev sommarstaden Göteborg

Göteborg är en fantastisk sommarstad. Upplev idylliska skärgårdsöar, färska skaldjur, salta bad och ett myllrande stadsliv. Se vårt sommarerbjudande.

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Bo mitt emot Liseberg i sommar

Dags att boka in en av årets höjdpunkter: Bo 59 meter från Nordens största nöjespark och var först på plats! Rummet bokar du direkt på vår site för bästa pris och entrébiljetterna bokar du på liseberg.se.

10-20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Weekenderbjudande

Unna dig en skön helg i Göteborg. Boka 2 nätter så får du 20% rabatt på hotellrummet. Gäller utvalda helger året ut.

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Bo nära Universeum

Upptäck Sveriges nationella vetenskapscenter, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, för både vuxna och barn! Boka rum direkt på vår hemsida för bästa pris och entrébiljetterna bokar du på universeum.se.

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Aktiviteter för barn

Här händer mycket för barn i alla åldrar! Det finns pingisbord, shuffleboard, iWall, Kids corner, spel och mycket mer. Och under alla lov och utvalda helger har vi extra mycket som barnaktiviteter i vårt hus.

Barnens Göteborg

P.S. Här hittar du massor av tips och idéer om vad man ska göra i barnens Göteborg! Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer.

Läs mer