Låt oss ta ert digitala möte till nästa nivå!

Oavsett om du söker en storskalig kongresslokal för ert hybridevent, en modern tv-studio för livestreaming eller ett interaktivt konferensrum för personalträffen, så har vi allt som behövs att skapa ett lyckat digitalt event.

Här på Svenska Mässan Gothia Towers hittar du lokaler från 40-40 000 kvm som vi anpassar efter ert behov och budget. Vi har specialister inom varje område – från projektledning och teknik till catering och övernattningar.

Toppmodern utrustning i kombination med lång erfarenhet från digitala event är ett framgångsrecept som vi gärna delar med oss av, oavsett om det gäller ett mindre digitalt möte eller en stor internationell hub-sändning.

Skicka oss din förfrågan så bjuder vi på en fri konsultation kring ert kommande digitala event och visning av våra lokaler.

Skicka förfrågan

Läs vad våra kunder säger om oss när det gäller digitala möten

Läs mer

Livestreaming & inspelning

Livestreaming fungerar i princip som en TV-sändning. Här sänder vi ut ert event till tittare i hela världen som följer sändningen via er webbsida eller en vanlig webbläsare.

Hybridmöte

Om ni inte har möjlighet att samla alla deltagare på samma plats så kan ett hybridmöte vara den perfekta lösningen. Här kombinerar vi ett fysiskt möte med en digital eventupplevelse.

Digitalt möte

Precis som vid ett fysiskt möte så samlas ni här för att nätverka, chatta och ta del av presentationer. Genom att kvalitetsmässigt lyfta själva produktionen av det digitala eventet, så ökar också engagemanget bland deltagarna.

Hubmöte

Vid ett hubmöte har ni möjlighet att digitalt knyta ihop flera fysiska möteslokaler där ni har deltagare på plats. De kan befinna sig i olika delar av Sverige eller utspridda i världens alla hörn.