Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotellerbjudanden
& Paket

Vi på Gothia Towers älskar fina erbjudanden och härliga hotellpaket. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Parkering, entré till Universeum vetenskapscenter och Liseberg nöjespark säljer vi i mån av plats som tillval vid bokningstillfället.

Bo närmast Jul på Liseberg

Upplev stämningsfulla Jul på Liseberg den 19 nov – 30 dec, bo bekvämt tvärs över gatan. Boka redan nu för bästa pris.

10-20% klubbrabatt*

*på alla rumstyper under perioden

Provkör sommaren på Båtmässan

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när Båtmässan i Göteborg öppnar. Den 4-12 februari vallfärdar båtintresserade till Svenska Mässan för att kicka igång sommaren. Boka mässpaket med entré och vår ikoniska King Size räksmörgås inkluderat.

från 995:-/vuxen*

*paketpris

En Öl & Whiskymässa 2023

Helgen den 14-15 april 2023 är väntan äntligen över – då arrangeras succén En Öl & Whiskymässa- Boka hotellpaket hos oss (granne med mässan) som innehåller entré, vår berömda räkmacka King Size och dryckeshäfte!

från 1665:-/vuxen*

*paketpris

Bo närmast Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder!

från 845:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Romantisk vistelse i en svit

Fira kärleken hos oss. Bo i en rymlig svit inklusive mousserande vin & choklad och frukost på rummet om så önskas. Njut av en romantisk vistelse och stans bästa utsikt.

från 1545:-/vuxen*

*paketpris

Lyxigt spapaket with a view på Upper House

Staycation Deluxe! Spa, femstjärnigt boende på Upper House, fantastisk middag och magisk utsikt. Tryggt & säkert. Varmt välkommen till oss!

från 1940:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa. Boka idag!

från 2303:-/vuxen*

*paketpris

Göteborg Vin & Deli 2023

Succén Göteborg Vin & Deli mässa kommer tillbaka under helgen 17-18 mars 2023 på Svenska Mässan. Boka hotellpaket med entré, vår berömda King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte!

från 1298:-/vuxen*

paketpris*

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.