Fysiskt, digitalt eller hybridmöte

Så här bokar du

Boka online

Alternativet för dig som snabbt och smidigt vill boka konferensrum och få bekräftelse direkt. För större lokaler är du välkommen att kontakta oss.

Boka din dagskonferens med fika, lunch eller middag för upp till 30 personer senast 48 timmar innan mötesdagen.

Boka online

Förfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna planerare? Ett lyckat möte/event är vår mission, och vi har både erfarenheten och möjligheterna att ordna det bästa. Vi ställer fram åtta stolar eller åttatusen.

Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Skicka förfrågan

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, ta del av någon av våra många mötestjänster eller har du blivit nyfiken och vill komma på besök?

Konferenser
(upp till 200 deltagare)
031-708 83 90
[email protected]

Kongresser & Events
(över 200 deltagare)
[email protected]

För avtal och visning:
031-750 88 00
[email protected]

Bokningen är bemannad vardagar kl 08.00 - 17.00.

safetovisit

Vi erbjuder skalbara fysiska, digitala och hybrida möteslösningar med olika studioalternativ och lokaler på 5-41 000kvm. Gothia Towers har också konferenslokaler och mötesrum för 2 till 8 800 deltagare. Oavsett storlek på ditt arrangemang är vi säkra på att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Mötesrum för 2-30 personer kan du boka själv online via länken ovan. Vill du ha ett större möte eller ha personlig hjälp av våra erfarna mötesplanerare, rekommenderar vi dig att kontakta oss direkt telefon eller mail alternativt skicka en mötesförfrågan.

Livestreaming & inspelning

Livestreaming fungerar i princip som en TV-sändning. Här sänder vi ut ert event till tittare i hela världen som följer sändningen via er webbsida eller en vanlig webbläsare.

Hybridmöte

Om ni inte har möjlighet att samla alla deltagare på samma plats så kan ett hybridmöte vara den perfekta lösningen. Här kombinerar vi ett fysiskt möte med en digital eventupplevelse.

Digitalt möte

Precis som vid ett fysiskt möte så samlas ni här för att nätverka, chatta och ta del av presentationer. Genom att kvalitetsmässigt lyfta själva produktionen av det digitala eventet, så ökar också engagemanget bland deltagarna.

Hubmöte

Vid ett hubmöte har ni möjlighet att digitalt knyta ihop flera fysiska möteslokaler där ni har deltagare på plats. De kan befinna sig i olika delar av Sverige eller utspridda i världens alla hörn.