Fysiskt, digitalt eller hybridmöte

Såhär bokar du

Såhär bokar du

1. Boka online

Det perfekta alternativet för dig som snabbt och smidigt vill boka ett mötesrum eller dagkonferens med fika, lunch och middag för 2-30 personer och få bekräftelse direkt. Använd online-bokningsverktyget ovan.
Det går även att skicka en förfrågan på upp till 50 personer. Välj ett datum och antal för att boka.

För ännu större sällskap är du välkommen att skicka oss en mötesförfrågan eller kontakta oss direkt!

2. Förfrågan

Vill du boka större mötesrum och få personlig hjälp med din bokning av våra erfarna planerare? Vi har både erfarenheten och möjligheterna att ordna det bästa. Vi ställer fram åtta stolar eller åttatusen.

Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Bokningen är bemannad vardagar kl 08.00 - 16.30.

Skicka mötesförfrågan

3. Kontakt

Vill du ha avtal med oss, ta del av någon av våra många mötestjänster eller har du blivit nyfiken och vill komma på besök?

Konferens
(upp till 200 deltagare)
031-708 83 90
[email protected]

Kongress & Event
(över 200 deltagare)
[email protected]

För avtal och visning:
031-750 88 00
[email protected]

Bokningen är bemannad vardagar kl 08.00 - 16.30.

safetovisit

Vi erbjuder skalbara fysiska, digitala och hybrida möteslösningar med olika studioalternativ och lokaler på 5-41 000kvm. Gothia Towers har också konferenslokaler och mötesrum för 2 till 8 800 deltagare. Oavsett storlek på ditt arrangemang är vi säkra på att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Mötesrum för 2-30 personer kan du boka själv online via länken ovan. Vill du ha ett större möte eller ha personlig hjälp av våra erfarna mötesplanerare, rekommenderar vi dig att kontakta oss direkt telefon eller mail alternativt skicka en mötesförfrågan.

Livestreaming & inspelning

Livestreaming fungerar i princip som en TV-sändning. Här sänder vi ut ert event till tittare i hela världen som följer sändningen via er webbsida eller en vanlig webbläsare.

Hybridmöte

Om ni inte har möjlighet att samla alla deltagare på samma plats så kan ett hybridmöte vara den perfekta lösningen. Här kombinerar vi ett fysiskt möte med en digital eventupplevelse.

Digitalt möte

Precis som vid ett fysiskt möte så samlas ni här för att nätverka, chatta och ta del av presentationer. Genom att kvalitetsmässigt lyfta själva produktionen av det digitala eventet, så ökar också engagemanget bland deltagarna.

Hubmöte

Vid ett hubmöte har ni möjlighet att digitalt knyta ihop flera fysiska möteslokaler där ni har deltagare på plats. De kan befinna sig i olika delar av Sverige eller utspridda i världens alla hörn.