Fysiskt, digitalt eller hybridmöte

Så här bokar du

Boka online

Alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill se lediga datum, priser och boka möteslokal och få bekräftelse direkt. Vill du boka större lokal eller senare datum är du välkommen att kontakta oss.

Observera att du med detta verktyg kan boka dagskonferens för upp till 30 personer  och senast 48 timmar innan mötesdagen.

Boka online

Förfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna planerare? Ett lyckat möte/event är vår mission, och vi har både erfarenheten och möjligheterna att ordna det bästa. Vi ställer fram åtta stolar eller åttatusen.

Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Skicka förfrågan

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, ta del av någon av våra många mötestjänster eller har du blivit nyfiken och vill komma på besök?

Mötestjänster:
031-708 83 90
[email protected]

För avtal och visning:
031-750 88 00
[email protected]

Bokningen är bemannad vardagar kl 08.00 - 17.00.

safetovisit

Vi erbjuder skalbara fysiska, digitala och hybrida möteslösningar med olika studioalternativ och lokaler på 5-41 000kvm. Gothia Towers har också konferenslokaler och mötesrum för 2 till 8 800 deltagare. Oavsett storlek på ditt arrangemang är vi säkra på att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Mötesrum för 2-30 personer kan du boka själv online via länken ovan. Vill du ha ett större möte eller ha personlig hjälp av våra erfarna mötesplanerare, rekommenderar vi dig att kontakta oss direkt telefon eller mail alternativt skicka en mötesförfrågan.

Medium Hybrid

Medium Hybridmöten passar för er som vill sända ett mer producerat hybridmöte för deltagaren online.

Small hybrid

En enklare hybridlösning för er som vill samla den största gruppen av deltagare på plats fysiskt i lokalen men ändå ha möjlighet till att ha med deltagare på länk.

Small Digital Rooms

Mindre videokonferens/delegatmöte. Digitalt och hybrid.

Large Digital Studio

Gothia Studio, streamingstudio​. 1 till flera personer på scen. Livepublik max 12 personer​.

Medium Digital Studio

The Studio, digitalt visualiseringsrum/Experience room​.

Flex Hybrid Studios

​Hybridmöte/ Hybridevent​. Vi har kapacitet för mindre event till kongresshall för 1500 personer (5-41 000kvm).

Small 1-120 personer

Våra fasta konferenslokaler erbjuder en variation av möjligheter för såväl det mindre som det större mötet. Mötesrummen kan utformas i olika möbleringar och kombinationer för att passa just ditt möte och arrangemang.

Medium 120-600 personer

Ju större ett möte blir, desto större krav ställs det på lokalen mötet skall hållas i. Våra rum för medelstora möten är utrustade med allt du kan tänkas behöva och mycket flexibla. A, E-, F, G-och H-lokalerna samt Expohallen kan använda separat, men också kombineras till helt nya ytor, som är utmärkta för event och utställningar.
Parketsitting
Klassrumssittning
U-sittning
Cabarésittning
Wifi
Projektor eller LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard
Konferens Tekniker

Large 600-1500 personer

Kongresshallen består av själva hallen och en foajé med egen entré. Kombinera gärna med kringliggande lokaler. Entrén vetter mot Scandinavium och har rulltrappa upp till foajén på plan 1. Foajén har stor kapacitet för registrering och inkluderar kontor och kök. En idealiskt yta för mindre utställningar, fördrink eller mingel.
1500 personer (Auditorium)
490 personer
640 people
Wifi
Projektor/LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard
Konferens Tekniker

Extra Large 1500-6000 personer

Våra mötesytor är inte bara rum och lokaler, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för möten, events, banketter och mingel i riktigt stor skala.
Parkett
Klassrum
Cabarét
Wifi
Projektor eller LED-skärm
Blädderblock
Whiteboard