Bankett & fest i Göteborg

Allt för den oförglömliga festen, banketten, galamiddagen eller vad det än må vara.

Allt för den oförglömliga festen, banketten, galamiddagen eller vad det än må vara.

Välkommen till en fenomenal och flexibel miljö för evenemang av alla format. Vare sig det gäller ett jubileum, releasefester eller kick-off med ett fantasieggande tema.

På Gothia Towers finns allt för alla typer av evenemang och grupper, under ett och samma tak, mitt i Göteborg. Från flexibla lokaler i olika storlekar till fantastisk mat och proffsig personal.

Fester för alla tillfällen

Vill du att festen ska vara glittrig, strikt, trendig eller science-fiction inspirerad? Gothia Towers har ett enormt utbud och en imponerande mångsidighet när det gäller att skapa fester med rätt inramning och innehåll. Våra medarbetare är rena magikerna när det gäller att leverera en helhetsupplevelse som överträffar alla förväntningar. Från inspirerande mat som frestar både gommen och ögat, till miljöer som kunde vara hämtade från Las Vegas. Och vi kan leverera underhållning som fångar gästernas uppmärksamhet – fartfyllda dansnummer, souliga sångare eller komiker som får skratten att hagla.

Vi har en bank av både pålitliga och oväntade underhållningsakter som ger ditt event stjärnglans. Låt oss bolla fram idéerna, så väljer du det som passar ditt syfte med kvällen. Upplevelsen förstärks av möblering, teknik, ljus och dekor som skapar rätt känsla.

Läs mer om våra Festvåningar & Eventlokaler