Konstutställning i The Gallery: Timeline

31 jan – 5 mars 2023
En gemensam konstutställning med Karolina Palmér och Hanna Ekegren där konstnärerna visar sina respektive akrylmålningar.

 

Träffa Hanna & Karolina på FINISSAGE 5 mars

Välkomna på Finissage kl. 12-15 söndagen den 5 mars. En avslutning av utställningen Timeline. Konstnärerna Karolina Palmér och Hanna Ekegren finns på plats i The Gallery under finissagedagen. Som avslut på en fin söndag efter finissage, kan ett tips vara att besöka Heaven 23 

Välkommen!

 

OM Karolina
Karolina är konstnär på heltid och bosatt i Kungsbacka. Hennes bilder är ofta färgstarka och glädjefyllda samtidigt som de inger en känsla av harmoni. Hennes naivistiska måleri präglas av en stark känsla för färg och form och figurer finns ofta med i motiven. Inspiration hämtar hon bland annat från tidningar,musik och från naturen. Karolina har drivit sitt företag sedan 2004 och gått olika utbildningar inom konst och grafisk design.

Karolina har genom åren haft ett flertal utställningar runt om i Sverige. Karolinas konst kan man se över hela världen dels i form av hennes mönsterdesign för Ikea som lanserades i 38 länder samt genom att hon via nätet säljer akrylmålningar till flertalet länder.

www.karolinapalmer.se

  

 

OM Hanna
Hannas målningarna tar avstamp i tankar och känslor. Medvetna eller undermedvetna. Med utgångspunkt i allas lika värde, oavsett etnicitet, sexuell läggning eller religion byggs bilderna upp med hjälp av hennes karakteristiska form- och färgspråk. Ögon att drunkna i och att följas av, var än i rummet du befinner dig. Färglager där toner och nyanser ger dig energi, styrka och glädje. Och en gnutta vemod.

Hanna jobbar som konstnär på heltid sedan över 10 år tillbaka, med bas i Göteborgs västra delar. Med  ett 70-tal utställningar och events i ryggen, både i Sverige och utomlands finns kunderna runt om i världen.

www.hannaekegren.se

  

 

Intresserad av att köpa konst eller komma i kontakt med konstnärer:
Kontaktuppgifter

Karolina Palmér
Tel: 0763- 38 84 98
Instagram @Karolina_palmer

Hanna Ekegren
Tel: 0707-33 56 78
Instagram @hannaekegren