Konstutställning: "Digifluffication and Superheros"

Konstutställning i The Gallery, Gothia Towers:
Utställningen pågår 21 maj – 16 juni 2024

 

Vernissage – Träffa konstnären på plats
När: 24 maj 2024
Tid: 16:00-19:00
Var: The Gallery, Gothia Towers, hotellobbyn.

Efter vernissaget kan du njuta av livemusik och After Work i vår hotellobby
After work & livemusik

Christin kommer även vara på plats i The Gallery lördag den 25 maj mellan 12:00-16:00
Varmt välkommna!

 

Om Christin Björk
Christin Björk är en svensk konstnär som jobbat med sin konst på heltid sedan 20 år. Med rötter i traditionella måleriet har hennes kreativa resa skapat hennes egna fantasifulla värld, där djur vävs in i våra mellanmänskliga kontakter.

Christin visar under perioden 21/5-16/6 sina fantasifulla originalmålningar i olja och även för första gången hennes nya motiv som hon kallar The Badass Babies. Dessa Badass Babies:ar är målade digitalt på hennes Ipad (inte Ai) och kommer att finnas som Fine Art posters. Hon målar på samma sätt som när hon målar på duk och säger att den största skillnaden är att hon inte behöver vänta på att färgen ska torka eller behöver tvätta penslar.

Ursprunget till hennes Badass motiv? Föreställ dig en utmanande period, en period som prövar ditt mod på ett sätt som du aldrig kunnat föreställa sig och är i behov av ”pick-me-up’s” och en stor dos motivation.

Detta var precis det som Christin beskriver hände då hennes motiv föddes och den serie som kom att bli The Badass Babies. Dessa små superheros blev hennes hemliga vapen och hennes ”comic relief” mitt i kaoset som hjälpte henne att navigera genom den sörja som livet ibland kastar i vår väg.

Och som i de flesta prövningar så går du starkare ur dem än innan och The Badass Babies är än idag hennes trogna sidekicks, som påminner henne om att skratta åt och hitta humor även under de mest absurda omständigheterna.

 

 

Intresserad av att köpa en tavla eller komma i kontakt med Christin Björk:
Instagram:
 @christinbjork_art
Mobil: +46 707 674 617
E-post: [email protected]
Hemsida: https://christinbjork.com/