Konstutställning i The Gallery: Women express

Konstutställning i The Gallery ”Women express” av Gisella Koutsiou 9-21 oktober

Välkommen att njuta av Gisellas konst på besök i The Gallery. Ett färgsprakande besök av kvinnors uttryck!

Välkommen på Vernissage!
11 oktober 18.00-20.00 i The Gallery, Gothia Towers
Kom förbi och mingla med oss, träffa Gisella Koutsiou och njut av hennes fina konst!

Om Gisella Koutsiou
”Att måla handlar om att bryta sig loss ur sina föreställningar om tid, rum och verklighet och våga följa den inre visdomen. Att avbilda en människa perfekt är ett fantastiskt utförande och få förunnat. I mitt måleri strävar jag efter att avbilda kvinnor som är allt annat än perfekta eftersom livets skavanker, kärlek, glädje, sorg och förväntningar tar sig direkta uttryck i kropp och själ. Jag är en levande skavank och vill visa omvärlden att det är helt okej. Åldrandets process har tvingat fram en förståelse och acceptans för att ungdomens tid är passerad och allt som sker nu är fantastiskt i sitt perspektiv.
Född i London 1964 och uppväxt i Göteborgsmiljö började jag min konstnärliga utbildning på Domêns konstskola tidigt 80 tal.
Jag har med åren blivit mer och mer självlärd och prövat mig fram med olika metoder, tekniker, uttryckssätt och perspektiv. Målandet är som livet ett lärande.”

Instagram: @artsomeday

Kontakt
Email: [email protected]
Mobil 0706-180139