Konstutställning i The Gallery av Christin Björk

Konstutställning av Christin Björk – pågår 21 maj – 16 juni 2019

 

Välkommen på vernissage – mingla och träffa konstnären
När: Fredag 24 maj
Tid: 16.00-20.00

”Mina tavlor är en visualisering av de inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger mig. I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till något/någon eller hur jag upplever en specifik situation. Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistiskt ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung.”
Christin Björk

Läs mer om Christine på hennes hemsida >>

Kontakt:
+46 707 67 46 17
Website:www.christinbjork.com
Instagram: @christinbjork

Bild på tavla ”Utopia”
Olja på duk, stl.95×200 cm