Konstutställning i The Gallery: Unik samling

En konstutställning av 3va

”Unik samling” i The Gallery, Gothia Towers
10 – 29 november 2020

Jag älskar att göra nya saker, det är min passion. Som konstnär har jag länge trollbundits av dockor, framförallt skyltdockor i olika former. Jag gjuter av dom och bygger på material, eller bara målar på dom. Utställningen visar min unika samling av målade kvinnotorson. Där varje docka har ett eget namn och betydelse utifrån sitt utseende.

Min drivkraft är att jag vill uttrycka mig och experimentera. Skapa saker som jag tycker är fina, som jag vill se. Sedan hoppas jag att andra kan uppleva något när de ser min konst. Mina konstverk är unika men ändå lika varandra till formen. Tillsammans bildar de en helhet och separerade blir de unika.

Välkommen att njuta av konst i The Gallery!

Vid intresse av Evas konst
Kontaktuppgifter:
mobil: 0761-877742
mail: [email protected]
www.evalindegren.se
Instagram: 3vaart
Facebook: 3evalindegren
@3valindegren