Konstutställning i The Gallery: More than just a color

Konstutställning av Eva Lindegren: More than just a color
26 februari – 23 mars 2019

Temat för de aktuella verken är känslomässiga tankar och funderingar kring vårt innersta, vår själ. Hur ser den ut? Vad döljer sig därinne och utanför?
”En värld utan färg och form är otänkbar för mig. Med färgerna uttrycker jag mitt innersta, ibland impulsivt och i bland mer eftertänksamt. Ibland skapas former, ansikten och figurer, ibland är färgerna i ett flödande kaos. Tillsammans bildas den helhet som jag kallar min konst. Färg är en del av mitt språk och jag har mycket att säga.”

Träffa konstnären
Fredagen den 1 mars, kl 16.00 – 19.00 är Eva (3va) Lindegren på plats för mingel och presentation av sin utställning ”More than just a color” i The Gallery på Gothia Towers.
Under kvällen har du möjlighet att bli den lyckliga vinnaren av en målning gjord av konstnären. Tävlingen sker på plats i The Gallery.
Välkommen att konstmingla!


Om Eva
Eva började teckna redan som barn och pennor i någon form uppskattades vid jul och födelsedagar. Det var i början av 90-talet som färgerna kom in i Evas liv som sedan tog över tecknandet. Tydliga bilder med andliga inslag tog form, på duk efter duk. Det var lila och drömskt, det andades meditation och inre bilder.

Numera är Evas uttryck en blandning av abstrakta färgkavalkader som ibland övergår i diffusa portaler eller ansikten med olika uttryck. Eva tycker att det är viktigt att prova nya vägar i sitt skapande. Att experimentera är därför Evas ledord. Hon älskar nya material.

Evas målningar är uppbyggda i många lager, och varje lager har en egen unik berättelse. Hon går på sin känsla och det hon tycker om. Det behöver inte vara enhetligt. Att mixa olika färger, material och motiv bildar en egen stil.

 

Läs mer: www.evalindegren.se
Instagram: @3vaArt
Facebook: www.facebook.com/artbyMikaelandEva
Tel: 0761- 87 77 42
mail: [email protected]