Konstutställning i The Gallery: Mixed Media

En konstutställning av Eva Lindegren  ”3va” i The Gallery
25 februari – 22 mars 2020

Eva är inspiratör och konstnär. Hon driver det sociala företaget Rundqvist & Co tillsammans med sin sambo Mikael. Tillsammans arbetar de kreativt med tryck både digitalt och analogt. Det är ”på jobbet” i Rundqvistshuset som hennes alster föds. I huset finns det mesta en konstnär kan behöva och kvällarna blir ofta sena när inspirationen flödar. Aktuell utställning bjuder på en blandning av abstrakta målningar och spännande alster gjorda av gammalt, slängt och upphittat material.

”Mina målningar är uppbyggda i många lager, där varje lager är en berättelse. En målning tar oftast flera månader och i bland flera år att göra eftersom jag fortsätter på samma duk. Visst händer det att målningen är klar och att jag låter den vara. Men om andan faller på och jag har en ny idé tar jag gärna en färdig tavla som jag fortsätter på. Vad jag än skapar är det processen i själva skapandet som lockar mig mest. Kreativiteten är som livet, det är resan som är målet” säger Eva glatt, och vi håller med.

Kom och träffa konstnären
Vernissagemingel 28 februari kl 17:00-19:00

Hjärtligt välkommen att njuta av konst i The Gallery
 

Kontaktuppgifter:
mobil: 0761-877742
mail: [email protected]
www.evalindegren.se
Instagram: 3vaart
Facebook: Art ME
@artbyMikaelandEva