Konstutställning i The Gallery: Grit

En konstutställning av Eva Lindegren 

”Grit”  i The Gallery, Gothia Towers
22 September – 4 oktober 2020

 

”Jag har alltid målat och skapat. Om jag gått efter mina känslor hade jag satsat på måleriet och det kreativa mycket tidigare. Men osäkerhet och okunskap gjorde att jag inte riktigt vågade. Som tur är det aldrig är försent att göra det man vill. Det är bara osäkerhet som måste utvecklas till säkerhet och vilja, sedan kommer lusten att söka kunskap. Det låter ju väldigt lätt… För mig tog det ungefär halva livet att förstå och utveckla en kombination av hängivenhet, uthållighet, tillit och tro på min egen förmåga. Men nu vet jag i alla fall vad jag vill och kan göra med resten av mitt liv.”

Eva arbetar som handledare, inspiratör och konstnär. Tillsammans med sin sambo driver hon ett kreativt och socialt företag, Rundqvist & Co. Det är i huset på Rundqvists Boktryckeri som Evas alster kommer till.

Eva har en abstrakt, kraftfull målarstil som ständigt förändras. Hon söker harmoni mellan färg, form och yta. Hon skapar främst för sin egen skull och ser det som en process, men tycker det är underbart när resultatet passar in hos någon annan. Eva litar på sig själv, på sin känsla och smak. Hon oroar sig inte för trender, eller vad andra tycker och tänker.

-Konst kan ju uppfattas hur som helst. En del gillar det jag gör och en del gör det inte. Det är en genomgående tanke i mitt skapande, och det gör att jag känner mig fri.

Välkommen att njuta av konst i The Gallery!

 

Vid intresse av Evas konst:

Kontaktuppgifter:
mobil: 0761-877742
mail: [email protected]
www.evalindegren.se
Instagram: 3vaart
Facebook: 3evalindegren
@3valindegren