Konstutställning i The Gallery: Fånga Scenen

En konstutställning av David Kihlberg  ”Fånga Scenen” i The Gallery
24 mars -26 april 2020

David:
”Det här med måleriet ligger mig varmt om hjärtat. Jag hängde ofta i min fars atelje’ när jag växte upp. Han lärde mig att göra färg från grunden och måla med Tempera. Jag har gått på konstskola både i Skåne och Göteborg. 

Nu för tiden målar jag bara i olja. Det är där jag finner mest glädje. Även om det är svettigt att tvätta penslarna. 

Måleriet är också ett sätt för mig att beskriva mina känslor. Medvetet eller omedvetet. Att fånga just den där scenen som naturen har gjort så vacker.

Jag målar (något som jag tror är) klassiskt oljemåleri. Det är skönt att arbeta med ett traditionellt och historiskt beprövat uttrycksätt långt ifrån dagens glättiga ”smarta” teknik. Jag upplever att det blir bäst när målningarna får tala för sig själva. Utan att jag lägger näsan i blöt.”

Hjärtligt välkommen att njuta av konst i The Gallery

Kontaktuppgifter:
Mail: [email protected]
Hemsida: www.davidsbilder.com
Instagram: salladsviken