Konstutställning i The Gallery av Emma Sundström

En konstutställning av Emma Sundström
15 november – 7 januari

Välkommen att njuta av konst i vintermörkret. The Gallery presenterar en utställning som bjuder på motiv både från Göteborg, ståtliga djur och vackra människor. En lite mystisk touch i akryl och akvarell. En spännande blandning med blå toner och en och annan guldkant som jag ser fram emot, säger Lena Kallevik, Director of Creative Events, Gothia Towers.

Om Emma Sundström
Emma Sundström är 31 år och bor i Majorna tillsammans med sambo och två barn. Hon är utbildad tandtekniker men arbetar numera som administratör på en elfirma. Om sig själv säger Emma: Jag har tecknat och målat periodvis, så länge jag kan minnas. Men det var först för ca 3,5 år sedan som jag började igen efter ett uppehåll på flera år, och sedan dess har jag målat flera gånger i veckan. Så en stor del av kvällar och även nätter har gått åt till att måla och jag älskar det. Det roligaste är att se sin utveckling när jag ser tillbaka där jag startade för några år sedan, så min dröm är att jag kommer att fortsätta älska det och utvecklas ännu mer.

Kontaktuppgifter:
[email protected]
Instagram: emsundstrom.art