Fotoutställning i The Gallery: Beyoncé, Bowie och Britney

En fotoutställning med celebrity-fotografen Markus Klinko. 
6 september – 29 september 2019

Om Markus Klinko
Fotograf Markus Klinko är född i Schweiz, men har numera bas i Los Angeles. Han är världens nu mest aktive och hetaste fotograf inom mode och kändisfotografering, har jobbat och jobbar med många av de mest ikoniska stjärnorna inom film, musik och mode.

Men Markus hade en helt annan karriär innan han blev fotograf. I unga år spelade han harpa, studerade i Paris, skrev kontrakt med EMI Classics och spelade ett tag med symfoniorkestrar runt hela världen. Efter en skada i handen, beslöt han istället sig för att bli fotograf, och lyckades komma i kontrakt med olika magasin som hyrde in honom. Han träffade Iman och David Bowie och båda gav honom chansen att fotografera dels för boken (I am Iman) och dels för Bowies album (Heathen).

Idag är han en prisbelönt fotograf som jobbar med de största stjärnorna, som Beyoncé, Lady Gaga, Britney Spears, Mary J Blige, Kate Winslet, Anne Hathaway, Eva Mendes och är dessutom nya megastjärnan, Billie Eilish, huvudfotograf. Hans bilder förekommer frekvent i magasin som Vogue, Harpers Bazaar, GQ och Vanity Fair.

Mest känd är han ändå, för sina enormt eftertraktade bilder på David Bowie, som visas runt världen just nu.

Vid intresse för bilder eller mer information:

Rosie Gottlander
Tres Hombres Art
+46 (0)733-60 06 69
[email protected]
www.treshombresart.com

Lars Nordin
0706 42 30 30
[email protected]