Paket & Erbjudanden

Våra paket & erbjudanden

Vi har hotellpaket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet? Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

I menyn till höger kan du filtrera kategorierna. Du kan även söka på datum i vår eventkalender >>

 

Februarierbjudande!

Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg tillsammans i februari. Här finns något att göra för alla! Just nu erbjuder vi 20% rabatt den 12-20 februari på alla rumskategorier. Passa på att boka redan idag!

från 656:-/vuxen*

Kärlek & Romantik – bo i en svit

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan en junior eller seniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!

från 1395:-/person

Upptäck Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt entré till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 1980:-/familj

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa i sig! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Inkluderar en 3-rättersmeny i vår restaurang West Coast. Boka ert hotellpaket!

från 1160:-/person

Automässan 2017

Besök Nordens största mötesplats för fordons- och verkstadsbranschens eftermarknad på Svenska Mässan i Göteborg. Ett komplett hotellpaket helgen 20-21 januari 2017 som inkluderar en högrevsburgare och hotellfrukost i samband med ditt besök på Automässan. Boka redan idag!

från 973:-/person

Båtmässan i Göteborg 2017

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när Båtmässan i Göteborg öppnar. Åter igen vallfärdar båtintresserade den 4-12 februari 2017 till Svenska Mässan för att njuta av allt som hör ”livet på sjön” till. Boka ert mässpaket med både entré, lunch och hotellfrukost inkluderat!

från 838:-/vuxen

En Öl & Whiskymässa 2017

Vissa saker är värda att vänta på. Men helgen den 24-25 mars 2017 är väntan över. Då arrangeras för femte året i rad succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg, hotellpaket med entré, högrevsburgare och dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!

från 1253:-/person

Göteborg Vin & Deli 2017

För tredje gången arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässan helgen den 21-22 april 2017 på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!

från 1147:-/vuxen

Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget, familjen eller kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Inkluderar en italiensk brakmiddag som ni sent kommer att glömma. Boka vårt mest sociala restaurangpaket!

från 1425:-/person