Julbord på Gothia Towers

Det bubblar av liv, av rörelse och förväntan inför stundande juletid. Nu är det äntligen dags att planera för årets julbord. Ta med dig nära och kära till restaurang Imagine, högst upp i vårt tredje torn. Eller varför inte ta med dig hela jobbgänget till restaurang Seasons.

God jul önskar alla vi på Gothia Towers


 

Julbord med utsikt

Upplev julbordets härliga smaker och dofter från vår restaurang Imagine. Högst upp i vårt 3:e torn, 100 meter ovanför marken, dukar vi upp ett julbord och efterrättsbuffé med allt du kan tänka dig och dessutom med fantastisk utsikt över julstaden Göteborgs glittrande ljus.
Passar perfekt för dig och en vän eller för sällskap upp till 20 personer. Vi erbjuder både jullunch och julbord.

Läs mer och boka Företag och större sällskap

För företag och större sällskap

Julbord på Seasons

På restaurang Seasons bubblar det av liv och rörelse i en mysig atmosfär. Julens dofter sprider sig och stämningen är på topp. Här dukar vi upp ett klassiskt julbord med allt du kan önska dig. En perfekt jul för hela företaget. Här finns även möjlighet för större sällskap att abonnera hela lokalen för ett eget julbord.

Läs mer och boka

Julfest

Julbord & julfester för större sällskap om 500-2000 personer.
Dags att samla hela företaget eller avdelningen för att fira av året som varit under härliga festligheter? Vi hjälper gärna dig och ditt företag att skapa en oförglömlig fest eller julbord i större skala. Kontakta oss så pratar vi mer!

Kontakt och bokning

Sällskap upp till 20 personer julbord@gothiatowers.com

Sällskap över 20 personer conference@gothiatowers.com

För mer information om julbord & julfester
sales@gothiatowers.com

Tips efter julbordet!

Visste du att varje torsdag, fredag & lördag under julbordsperioden kör vi live pianomusik på restaurang Ristoria. Välkommen ner efter julbordet och njut av underhållningen.

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.