Julbord med utsikt över Göteborg

Välkommen till Gothia Towers

Välkommen till Gothia Towers

Nu har vi packat ihop julborden hos oss på Gothia Towers. Men om inte alltför länge kan du boka in årets julbord här. För att få veta när det är dags att boka – håll koll på denna sidan eller prenumerera på vårt nyhetsbrev! Du kan anmäla dig till det nedan.

Julbord i Göteborg

För att komma i julstämning finns det inget bättre än att boka in ett mysigt julbord med vänner, familj eller med företaget.

Att ta del av julens goda smaker, den glada stämningen och den mysiga omgivningen gör att man längtar lite extra efter jul. På julbordet på Gothia Towers dukar vi fram allt ni kan tänka er, för både stora och små, och barnen kommer med till ett nedsatt pris.

Julbord passar lika bra boka in med släkt för att komma i stämning inför jul. Få härlig kvalitetstid tillsammans medan ni njuter av julens goda mat och dryck. Det är även ett perfekt tillfälle att samla vännerna i en festlig atmosfär och hinna ses innan julhelgerna.

Julbord är även trevligt att boka in med jobbet för att ha en trevlig stund tillsammans med kollegorna. Umgås utanför kontoret med god mat och härlig stämning. Vill ni att julbordet går över till en julfest kan vi hjälpa er att skapa en oförglömlig fest. Läs mer om julfest och julbord för företag ovan.

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.