Bo mittemot Liseberg i sommar!

  • 24 May - 26 Sep

*10% klubbrabatt

*på alla rumstyperna under perioden

Som vi har längtat! Äntligen har vår underbara granne Liseberg öppnat! Hos oss bor du närmast, precis mittemot, och kan vara först på plats. Eller t.o.m boka rum med utsikt mot Liseberg. Populärt och uppskattad av barnen kan vi lova. Boka rummet direkt hos oss för bästa pris!

Entrébiljetter förbokas på liseberg.se

Nytt för i år är att du måste boka din plats innan besöket genom att välja dag, köpa biljett och välja leveranssätt online på www.liseberg.se. Detta för att det finns ett begränsat antal platser per dag. På Lisebergs hemsida hittar du allt du behöver veta inför ditt besök.

På Gothia Towers bor du tryggt och säkert. Hotellet är stort och luftigt och gott om plats att hålla avstånd på. Även på hotellet finns det mycket kul för barnen. Härliga lekrum och lekytor med tex shuffle, pingis, i-wall, tik tok corner med mera. Här hittar du vårt aktuella barnaktivitetsutbud >>

På våra restauranger och barer kan du njuta av god säsongsanpassad mat & dryck (för både liten och stor). Vill ni hellre avnjuta middagen (eller frukosten) på hotellrummet så har vi nu utökat både menyn och öppettiderna för vår roomservice. Avgiften för roomservice har vi tagit bort. Här kan du boka bord och läsa mer om våra restauranger, take away och room service >>

Såhär arbetar vi för din trygghet >>

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Frukost (på ditt rum eller i frukostrestaurangen)
  • Ingen room service-avgift
  • Gym


Erbjudande:
 10% rabatt på hotellrummet* för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Ord. pris om du inte är medlem.  Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats.

Period: Lisebergs sommarsäsong, premiär 3 juni – se öppettiderna på Lisebergs hemsida >> 

Info: I år säljer Gothia Towers inte entrébiljetter, så glöm inte förboka dag, entrébiljetter och åkpass online före ankomst på www.liseberg.se.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

BOKA RUM

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Liseberg och Gothia Towers!