Bo närmast Liseberg

  • 13 Apr - 25 Sep

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden, entré till Liseberg tillkommer

Innan du vet ordet av är sommaren här. Med magiska kvällar, varma vindar och glädje som kittlar i hela kroppen. Och nu har Liseberg äntligen öppnat igen. På Gothia Towers bor du bekvämt och närmast och kan vara först på plats. Kanske t.o.m boka rum med utsikt mot Liseberg? Populärt och uppskattad av barnen kan vi lova. Boka direkt på vår sajt för bästa pris! 

Entrébiljetter på Liseberg 2022

Nytt för i år är att Liseberg har infört 4 olika prisnivåer på entrébiljetterna till nöjesparken beroende på vilken dag ni väljer under låg- och högsäsong. Det kommer även finnas ett maxantal av gäster per dag för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt för gästerna i parken.

Som hotellgäst på Gothia Towers erbjuds du att köpa entrébiljetter för ankomstdagen i samband av bokning av hotellrum. Med förköpt entrébiljett slipper ni kön och går istället rakt in mellan tornen vid Lisebergs huvudentré. Åkpassen köper ni i parken beroende på vad som passar just er.

Boka 2 nätter så hinner du även njuta av hotellet

Även på hotellet finns det mycket kul för barnen (och skönt häng för föräldrarna). Här finns tex fina lekrum och ytor med shuffleboard, pingis, i-wall, tik tok corner med mera. Här kan du läsa mer om vårt barnaktivitetsutbud >>

Har du möjlighet till en barnfri stund rekommenderar vi varmt ett besök på Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. En avslappnande oas med pooler, bastur, hamam, behandlingar med mera. Allt till en magisk utsikt över staden. 

Våra restauranger och barer erbjuder god säsongsanpassad mat & dryck för både lite och stor. Nu har även vår nya restaurang Corner öppnat med ett brett matutbud och desserter med en twist. Här kan du även spela shuffle och dart och se livesport på TV.  

I hotellrummet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Frukost
  • Barnaktiviteter
  • Gym


Erbjudande:
 10% rabatt på hotellrummet* för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Ord. pris om du inte är medlem.  Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats.
Entrébiljetter till Liseberg ingår inte i rumspriset, dessa väljer ni själva önskat antal i samband med rumsbokningen.

Period:
 Lisebergs sommarsäsong 23 april – 25 september 2022. Se öppettiderna och entrépriserna här >>

Så här gör du för att boka online:

Steg 1. Välj datum, antal vuxna och barn, sök sedan, välj önskad rumskategori.
Steg 2. Lägg till antal entrébiljetter som önskas till Liseberg (barn under 110 cm går in gratis).
Steg 3. Bekräfta din bokning!

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.

[email protected]
031-7508810

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Liseberg och Gothia Towers!