Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotellerbjudanden
& Paket

Här har vi samlat våra bästa hotellerbjudanden och paket just nu. Sammansatta för att du ska få det lilla extra, oavsett tillfälle.

 

Löjromspizza på Corner & Göteborg Vin & Deli

Boka in Göteborg Vin & Deli och samla gänget på Corner innan eller efter mässan och njut av en löjromspizza.  

585:-/person

*22/3 eller 23/3 - 2024

Chef’s Menu på West Coast + Göteborg Vin & Deli

Besök Göteborg Vin & Deli 2024 och njut av en trerättersmiddag på vår restaurang West Coast i samband med ditt besök på mässan.  

965:-/person

*22/3 eller 23/3 - 2024

Burger lunch på Corner & En Öl & Whiskymässa

Njut av whiskyinspirerad burgare på Corner och därefter ett besök på En Öl & Whiskymässa.  

595:-/person

*19/4 eller 20/4 - 2024

Lunch with a view & En Öl & Whiskymässa

Njut av en 2-rätters grillunch med whiskytoner på Heaven 23 med fantastisk utsikt över hela Göteborg. Därefter är det dags att botanisera bland alla smaker och dofter inne på mässan.  

745:-/person

*19/4 eller 20/4 - 2024

Meat on a tray & En Öl & Whiskymässa

Njut av en 4-rättersmeny på West Coast med fokus på goda köttsmaker med whiskytouch. Därefter är det dags för ett besök på En Öl & Whiskymässa.  

945:-/person

*19/4 eller 20/4 - 2024

Vi älskar bra hotellerbjudanden

På Gothia Towers i Göteborg finns det alltid ett riktigt bra hotellerbjudande eller ett härligt hotellpaket att ta del av. Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill unna dig ett dygn på hotell kombinerat med spa, middag eller ett event så har vi ett paket som passar dig.

Vi varierar utbudet efter säsong och anpassar alltid våra erbjudanden efter aktuella evenemang och händelser. Är du till exempel intresserad av en specifik mässa eller ett event på Rondo? Då kan du ofta hitta ett passande hotellerbjudande hos oss! Besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Gothia Towers är ett stort hotell beläget mitt i Göteborg som tillhandahåller flera olika restauranger, aktiviteter för barnen och ett spa beläget i vårt systerhotell på våning 19. Läget ger dig även närhet till allt som Göteborg har att erbjuda såsom utflykter till Liseberg och Universeum, event på Scandinavium eller shopping på Avenyn.

 

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.