World of Volvo

  • 1 May - 31 Mar

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

World of Volvo, som drivs av Volvo Cars och Volvo Group, är både ett landmärke och mötesplats med plats för utställningar, konserter och upplevelser. Den runda, fem våningar höga och 22 000 kvadratmeter stora byggnaden är inspirerad av det skandinaviska landskapet.
Missa inte Volvoutställningen ‘Volvo Exhibition’, som tar med dig på en resa från dåtid till nutid och in i framtiden. Besök en värld av ikoniska fordon och häpnadsväckande upplevelser.
Kom nyfiken – utforska, skapa, lyssna, känn, testa, lär och bli inspirerad. Lev dig in i berättelserna, utforska föremål och kuriosa, testa de interaktiva stationerna i utställningen, samt lämna med en nyfunnen kunskap om både världen omkring dig och Volvo-världen!

Boka ditt hotellrum direkt på vår sajt för bästa pris! Entrébiljetterna till Volvo Exhibition bokar du separat på worldofvolvo.com.

Koppla av på rummet efter dagens upplevelse, ät en god middag på en av våra restauranger och njuta av en stor hotellfrukost innan avfärd.

 I bokningen ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Frukostbuffé
  • Gym


Erbjudande:
10% rabatt på hotellrummet* för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Ordinarie pris om du inte är medlem. Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers i mån av plats.

Period: Se aktuella öppettider och boka entré på World of Volvos hemsida >>

Boka rum

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 bäddfåtölj för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.
[email protected]
031-7508810

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till World of Volvo och Gothia Towers!