Långsiktig hållbarhet för generationer

Du tycker säkert som vi att hållbar utveckling är viktigt. Och att en bra mötesplats tar hänsyn till människor och miljö. Vi har sedan många år tillbaka jobbat med hållbar utveckling som en naturlig del i hela verksamheten. Vi tycker nämligen att en bra mötesplats inte bara ska vara redo för framtiden – den ska leda oss dit. Välkommen hit.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Svenska Mässan Koncernens hemsida >

Blommor och bin enligt Upper House

Köksträdgården uppe på Upper Houses tak står under sommarhalvåret i full blom och surrandet från de 150 000 bina gör tappra försök att konkurrera med stadens ljud 25 våningar nedanför. Sveriges högst belägna biodling har funnits sen 2014 och har på naturlig väg mer än fördubblat sina invånare sedan starten. Odlingen är KRAV-certifierad, honungen används i den egna matlagningen men också som smaksättare till husets hembryggda öl. Mer närodlat än så här blir det inte! Och du, nästa gång du är här – ta en titt på mönstret i taket på Upper House…

Klimatkompensera

Vill du klimatkompensera din resa till oss? Då vill vi tipsa om ZeroMission vars uträkningar utgår från The Greenhouse Gas Protocol och som erbjuder klimatkompensation med förankring hos lokala samhällen med fokus på människor.