Weekenderbjudande

  • 13 Feb - 31 Dec

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

En helg i Göteborg

Härliga Göteborg är den perfekta weekendstaden och det finns mycket att upptäcka över en helg. Från oss på Gothia Towers når du alla hörn av staden och kan enkelt upptäcka allt vad Göteborg har att erbjuda – till fots eller med kollektivtrafiken som finns precis utanför på Korsvägen.
Liseberg, Universeum, mässor, Avenyn, konserter och naturområden är bara några exempel på upplevelser i Göteborg. Mellan alla aktiviteter kan ni koppla av på rummet, äta en god middag på en av våra restauranger och njuta av en stor hotellfrukost innan avfärd.

Besök goteborg.com och se vad som händer under 2024.

I erbjudandet ingår:

  • Bo fredag-söndag eller lördag-måndag få 20% rabatt på alla rumstyper på Gothia Towers
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Frukostbuffé
  • Gym


Villkor:
Gäller i mån av plats för dig som är eller blir medlem i Club Gothia Towers om du bor minst 2 nätter i rad under en helg med ankomst en fredag eller lördag.
P.S Som medlem bokar du alltid till bästa pris, och får dessutom ta del av erbjudanden före alla andra, såväl som unika erbjudanden bara för dig som medlem.
Läs mer >>

Period: Utvalda helger under 2024.

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 bäddfåtölj för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.
[email protected]
031-7508810

* Gäller alla rumstyper i mån av plats (ej Upper House) och bokas direkt med oss. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Tips
Reser du utan barn rekommenderar vi varmt ett besök till vårt avkopplande Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. Eller testa en av våra välgörande behandlingar. Som gäst på Gothia Towers har du specialpris på Upper House Spaentré.

Reser du med barn så finns det mycket kul för dem på hotellet. Här finns lekrum, shuffleboard, pingis, i-wall med mera. På restaurangerna serveras gott för både liten och stor. Se våra aktuella barnaktiviteter här >>.

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!