Hotellpaket med middag på Heaven 23

  • 28 Apr - 30 Dec

Från 1130:-/vuxen*

*paketpris

Unna dig en skön, trygg och säker Staycation! Bo bekvämt i våra hotellrum och sov riktigt gott i sköna sängar. På restaurang Heaven 23 väntar ditt bord med en fantastisk 3-rättersmeny baserad på årstidens skafferi. Den milsvida utsikten över Göteborg får du på köpet. Dagen efter avnjuter du vår goda hotellfrukost antingen på ditt rum eller i vår frukostrestaurang.

Får vi lov att tipsa om vårt fina Upper House Spa. Här finns även många sköna behandlingar att välja på om ni vill förgylla din vistelse ytterligare.

Paketet innehåller:

  • En övernattning i dubbelrum
  • 3-rättersmeny på Heaven 23 (för vuxna)
  • Ett glas Champagne (ingår fredag & lördag vid middagen, alkoholfritt alternativ finns)
  • Frukost (på ditt rum eller i restaurangen)
  • Gym
  • Tidig ankomst och sen avresa om möjligt

 

Pris:
Söndag-torsdag från 1130 :-/person* i Standard dubbelrum.
Fredag-lördag från 1289 :-/person* i Standard dubbelrum.
Från 1489 :-/person* i ett Premium Sky dubbelrum högt upp med fantastisk utsikt (gäller fredag & lördag).

Datum: Erbjudandet kan bokas i mån av plats måndag-söndag under 2021, med reservation för ev. ändringar. (Kan ej bokas på nyårsafton).

Info: Detta paket går att boka online för ett rum med 1-3 vuxna. Priset gäller vid bokning av 1 natt. Vill ni boka fler nätter ber vi er kontakta oss. Samma sak gäller om ni är ett större sällskap och behöver fler rum eller reser med barn. Då ber vi er kontakta oss via mail eller telefon nedan så hjälper vi er. Eventuell avbokning önskar vi senast 24h innan ankomst. Bokningen är därefter bindande.

 

Boka detta paket online:

 

 

Din säkerhet är vår högsta prioritet (speciellt dessa dagar) och vi gör vårt yttersta för att du skall kunna checka in, tryggt och säkert, och bara koppla av och njuta av din vistelse! Så här arbetar vi för din trygghet >>

Kontakt
Email: room@gothiatowers.com
Tel: 031-750 88 10

* Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.