Eventplattform

Vad är en eventplattform och vilka funktioner finns?

En eventplattform är ett verktyg som gör att ni kan återskapa atmosfären från en fysisk konferens, event eller mässa till ett digitalt arrangemang. För att skapa en helhetskänsla för arrangemanget kan ni lätt varumärkesanpassa er plattform med era specifika färger, bilder och logotyper.

En positiv effekt av att använda sig av en eventplattform är att deltagaren har större tendens att stanna kvar under hela mötet. Deltagarna känner större delaktighet och blir mer aktiva i ett digitalt möte där man kan använda funktioner som att klicka sig vidare för nästa session, gemensamma pauser, frågestund och omröstningar eller likande.

Interaktion

Det finns flera olika funktioner som man kan koppla på i en eventplattform, t.ex. möjligheten att interagera med deltagarna. Vi hjälper er att anpassa de specifika funktioner ni önskar för att skapa det möte ni önskar.

 

Frågestund

En frågestund är ett utmärkt sätt att engagera sin publik och ge dem värde under arrangemanget. Med den tjänsten aktiverad finns möjlighet att skicka ut frågorna före, under eller efter den specifika sändningen.

Interagera

Många deltar i evenemang för att på ett bra sätt interagera med sina kollegor. En eventplattform kan göra det möjligt då du kan skapa digitala grupprum eller kanske fikarum där deltagarna kan prata med varandra både via livechatt eller live-video.

Registrering och påminnelse

En bra tjänst som gör det möjligt att skapa registreringsformulär och skicka automatiserade meddelanden för att påminna dem om deras kommande konferens, workshop eller seminarium.

Genom att använda registrering till ert event kan ni se vilka deltagare som deltagit och sedan ges ni möjlighet att följa upp med information eller dylikt efter arrangemanget.

Pris och grundpaket

Fri konsultation av upplägg. Alla funktioner och teknisk support anpassas efter ditt behov. Därför ges endast pris vid förfrågan och efter konsultation.