Gothia Studio

I toppmoderna Gothia Studio kan vi genomföra såväl livesändningar och inspelningar som möten och lanseringar.

Du har över 100 m2 yta helt för dig själv med egen ingång från konferensplan. Den fria spelytan är ca 10×5 m med en takhöjd på 3 m och det finns tre färdiga spelytor.
Utanför studion har du en lounge där ni kan följa livesändningen och mingla. Den är anpassad för 30 personer. Dessutom får ni tillgång till ett eget mötesrum för 10 personer som kan fungera som Green Room under eventet.

Gothia Studio är fullutrustad med all teknisk utrustning som behövs för ett streamingevent, en digital 7 x 2,5m LED-vägg som bakgrund och presentationsyta, kameror, ljud- och ljusteknik, och streamingutrustning. Vi kan enkelt växla upp studion för ännu större produktioner genom att addera extra teknik och dekor.

Spelplats 1 kan med fördel användas för paneldiskussioner och intervjuer. Här finns också en monitor för exponering av loggor, presentationsmaterial eller Teams-deltagare.

Spelplats 2 har inbyggd bokhylla med två tv-monitorer samt valfri färgsättning med ledbelysning. Detta ger stora möjligheter för produktexponeringar och branding.

Spelplats 3 – studions LED-vägg är den perfekta platsen för storslagna presentationer och Key Note speakers.

Översiktsbild som visar hela Gothia Studio med tillhörande kontrollrum.

Digital bolagsstämma

– på Gothia Studio finns en komplett lösning

Enligt ett beslut från Regeringen är det möjligt att hålla bolagsstämmor helt digitalt från och med den 1 januari 2024, något som öppnar upp helt nya möjligheter.

En helt digital bolagsstämma hålls utan fysisk närvaro och alla moment under stämman, inklusive omröstning, sker digitalt. Något som borgar för högre närvaro och ökat engagemang från aktieägarna. Även ur ett ESG-perspektiv finns positiva effekter då det digitala deltagande ger möjlighet till bättre transparens, ökad tillgänglighet och minskat resande. Tänk dock på att aktiebolag som vill hålla helt digitala stämmor först måste bestämma det i bolagsordningen och registrera detta hos Bolagsverket.

Vi erbjuder våra kunder att hålla helt digitala bolagsstämmor i toppmoderna Gothia Studio. Förutom nödvändig teknik för att kunna sända stämman till önskad plattform, så har vi allt som behövs för att bolagets aktieägare ska kunna rösta och identifieras på ett tryggt sätt. Tekniken idag är både säker och lätt att använda, där inloggning sker antingen med BankID eller motsvarande internationella ID-lösningar.
Hör av dig till oss så berättar vi mer om möjligheterna vi erbjuder.

Maila oss