Gothia Studio

I toppmoderna Gothia Studio kan vi genomföra såväl livesändningar och inspelningar som möten och lanseringar.

Du har över 100 m2 yta helt för dig själv med egen ingång från konferensplan. Den fria spelytan är ca 10×5 m med en takhöjd på 3 m och det finns tre färdiga spelytor.
Utanför studion har du en lounge där ni kan följa livesändningen och mingla. Den är anpassad för 30 personer. Dessutom får ni tillgång till ett eget mötesrum för 10 personer som kan fungera som Green Room under eventet.

Gothia Studio är fullutrustad med all teknisk utrustning som behövs för ett streamingevent, en digital 7 x 2,5m LED-vägg som bakgrund och presentationsyta, kameror, ljud- och ljusteknik, och streamingutrustning. Vi kan enkelt växla upp studion för ännu större produktioner genom att addera extra teknik och dekor.

Spelplats 1 kan med fördel användas för paneldiskussioner och intervjuer. Här finns också en monitor för exponering av loggor, presentationsmaterial eller Teams-deltagare.

Spelplats 2 har inbyggd bokhylla med två tv-monitorer samt valfri färgsättning med ledbelysning. Detta ger stora möjligheter för produktexponeringar och branding.

Spelplats 3 – studions LED-vägg är den perfekta platsen för storslagna presentationer och Key Note speakers.

Översiktsbild som visar hela Gothia Studio med tillhörande kontrollrum.