Fira nyår i Göteborg med oss på Gothia Towers

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Fira nyår i Göteborg

Här kommer vi fylla på med årets sköna nyårserbjudanden som kommer inkludera både festliga nyårsmenyer och hotellpaket. Allt för att du ska börja det nya året på allra bästa sätt.
Njut av en fantastisk lunch eller middag i någon av våra populära restauranger eller festvåningar. Flera av dem med utsikt mot en fantastiskt sprakande nyårshimmel.

Håll utkik – lite senare i år kommer 2024 års nyårserbjudande ut här! Eller ännu bättre, signa upp dig på vårt utskick nedan så får du garanterat reda på vårt nyårsutbud så snart det är spikat. Och mycket annat nyttigt och roligt.

Se aktuella erbjudanden

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.

Kom förbi spontant eller boka våra nyårspaket 2024

Börja med att fira av året som varit med en god lunch och fira sen in det nya året med en god middag och trevligt sällskap. Oavsett om ni är ett större sällskap som vill fira nyår tillsammans eller om ni är två som vill göra något festligt så kommer ni att få det riktigt bra hos oss på Gothia Towers.

För er som bara vill svänga förbi så kan ni mötas upp hos oss för en skål innan ni drar vidare på middag eller andra festligheter.

Passa på att boka nyårspaket med övernattning så att ni slipper ta taxi hem i natten utan kan istället bara kan ta hissen till ert bekväma hotellrum när ni börjar bli trötta. Starta sen det nya året utvilade med en ljuvlig frukostbuffé.

Välkommen att fira in 2025 hos oss på Gothia Towers!