Fira nyår i Göteborg med oss på Gothia Towers

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Njut av en nyårsinspirerad lunch eller middag i någon av våra populära restauranger eller festvåningar. Flera av dem med utsikt mot en sprakande nyårshimmel. Vi erbjuder även nyårspaket med övernattning och middag – välj det som passar dig och de dina allra bäst.

Välkommen att fira in 2023 hos oss på Gothia Towers!

Nyårsmiddag & lunch

Varmt välkommen till Heaven 23, Corner eller våra lobbybarer och restaurang West Coast och Twentyfourseven.

Nyårssupé på Heaven 23

Klä upp dig i finaste nyårsblåsan och fira årets sista kväll på Heaven 23 och stans bästa utsikt. Hos oss firar du och dina vänner årets sista dag med en 5-rätters nyårsmeny och tillhörande vinpaket i 5 serveringar.

Nyårssupé med vinpaket: Pris 2595:-/person 

Läs mer & boka bord

Nyårsmiddag på Corner

Fira årets sista dag på Corner! God mat, härlig stämning och livemusik. Kvällens meny är en sharing-meny i sex serveringar med det bästa från Corner. Efter tolvslaget ökar musiken takten och festen fortsätter.

Pris: Nyårsmiddag 850:-/person

Läs mer & boka bord

Nyårslunch på Heaven 23

Fira med goda vänner till en oslagbar utsikt över Göteborg och njut av en härlig 4-rätters nyårslunch sista dagen på 2022.
Vi erbjuder en sittning med ankomst 13.00-14.00 och pågår fram till 17.00.

4 rätters nyårslunch: 795:-/person

Läs mer & boka bord

Nyårsbrunch på Corner

Njut av Corners sharing-brunch på nyårsafton. Inspirationen hämtar vi från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret.

Pris: Nyårsbrunch & ett glas mousserande 430:-/person

Läs mer & boka brunch

West Coast - öppet hela dagen

Vår bistro West Coast har öppet precis som vanligt på nyårsafton. Mysigt och tillgängligt mitt i hotellets hjärta.
Från kl 13.00 erbjuder vi vår bistromeny och vi har öppet till 23.00. Baren bredvid, Twentyfourseven, stänger 01 och blir perfekt att skåla in det nya året på.
Läs mer & boka bord

Välkommen till lobbybaren

Välkommen till vår lobbybar Twentyfourseven. Starta eller avsluta nyårsfirandet här hos oss och häng med vännerna och njuta av för- & efterdrinken.
Öppet till 02.00 och livemusik 19.00-21.00 samt 23.00-01.00.

Belägen mitt i hjärtat av Gothia Towers lobby.

Läs mer om vår lobbybar

Hotellpaket

Gör något alldeles extra av nyårsafton och unna dig en helkväll, och natt, hos oss på Gothia Towers. Boka vårt hotellpaket med övernattning, middag på Imagine och härlig frukost på nyårsdagen.

Nyårspaket på Imagine

Fira in det nya året med en oslagbar utsikt över Göteborg. Ta med dig dina nära och fira med en 4-rättersmeny på restaurang Imagine – högst upp i vårt 3:e torn. Boka hotellpaket med allt som hör nyår till.

från 3045:-/vuxen*

*paketpris

Kom förbi spontant eller boka våra nyårspaket 2022

Börja med att fira av året som varit med en god lunch och fira sen in det nya året med en god middag och trevligt sällskap. Oavsett om ni är ett större sällskap som vill fira nyår tillsammans eller om ni är två som vill göra något festligt så kommer ni att få det riktigt bra hos oss på Gothia Towers.

För er som bara vill svänga förbi så kan ni mötas upp hos oss för en skål innan ni drar vidare på middag eller andra festligheter.

Passa på att boka nyårspaket med övernattning så att ni slipper ta taxi hem i natten utan kan istället bara kan ta hissen till ert bekväma hotellrum när ni börjar bli trötta. Starta sen det nya året utvilade med en ljuvlig frukostbuffé.

Välkommen att fira in 2023 hos oss på Gothia Towers!

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.