Fira nyår på Gothia Towers

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Njut av en fantastisk lunch eller middag i någon av våra populära restauranger eller festvåningar. Flera av dem med utsikt mot en fantastiskt sprakande nyårshimmel. Vi erbjuder även nyårspaket med övernattning och middag – välj det som passar dig och de dina allra bäst.

Välkommen att fira in 2022 hos oss på Gothia Towers!

Nyårsmiddag & lunch

Varmt välkommen till Heaven 23, högst upp i Tower 1 eller till West Coast, restaurang & bistro i vår lobby.

Nyårsmiddag på Heaven 23

Klä upp dig i finaste nyårsblåsan och fira årets sista dag med en sprakande middag! Hos oss firar du och dina vänner årets sista dag med en 5-rätters nyårsmeny och tillhörande vinpaket i 5 serveringar.

Nyårsmiddag med vinpaket: Pris 2395:-/person

Läs mer & boka bord

Nyårslunch på Heaven 23

Njut av en fantastisk lunch sista dagen på 2021! Fira med goda vänner till en oslagbar utsikt över Göteborg och njut av hummersoppa, kräfter, räkor, löjromstoast och andra gottigheter.
Pris från 645:-/person

Läs mer & boka bord

West Coast - öppet hela dagen

Vår lobbyrestaurang West Coast har öppet precis som vanligt på nyårsafton! Mysigt och tillgängligt mitt i hotellets hjärta.
Från kl 12.00 erbjuder vi vår härliga á la carte-meny och vi har öppet till 01.00.

Läs mer & boka bord

Hotellpaket

Gör något alldeles extra av nyårsafton och unna dig en helkväll, och natt, hos oss på Gothia Towers. Boka vårt hotellpaket med övernattning, middag på Imagine och härlig frukost på nyårsdagen.

Nyårspaket på Imagine

Med oslagbar utsikt över ett glittrande Göteborg, är du och vännerna välkomna att fira in det nya året med pompa, ståt och en 4-rättersmeny på restaurang Imagine – högst upp i vårt 3:e torn. Boka hotellpaket med allt som hör nyår till och säkra årets nyårsfirande!

från 2720:-/vuxen*

*paketpris

Börja med att fira av året som varit med en god lunch och fira sen in det nya året med en god middag och trevligt sällskap. Oavsett om ni är ett större sällskap som vill fira nyår tillsammans eller om ni är två som vill göra något festligt så kommer ni att få det riktigt bra hos oss på Gothia Towers.

För er som bara vill svänga förbi så kan ni mötas upp oss för en skål innan ni drar vidare på middag eller andra festligheter.

Passa på att boka nyårspaket med övernattning så att ni slipper ta taxi hem i natten utan istället bara kan ta hissen till ert bekväma hotellrum när ni börjar bli trötta. Starta sen det nya året utvilade med en ljuvlig frukostbuffé.

Välkommen att fira in 2022 hos oss på Gothia Towers!

 

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.