Fira nyår i Göteborg med oss på Gothia Towers

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Välkommen att njuta av en nyårsinspirerad lunch eller middag i någon av våra restauranger här på Gothia Towers.

Nyårsmiddag & lunch

Varmt välkommen till Heaven 23, Corner eller våra lobbyrestauranger och barer West Coast och Twentyfourseven.

Nyårssupé på Heaven 23

Välkommen upp till Heaven 23 och njut av årets sista kväll med stans bästa utsikt. Hos oss firar du och dina vänner med en 5-rätters nyårsmeny och tillhörande vinpaket i 5 serveringar.

Nyårssupé med vinpaket: Pris 2695:-/person 

Läs mer & boka bord

Nyårsmiddag på Corner

Fira årets sista dag på Corner. God mat, härlig stämning och DJ finns på plats. Kvällens meny är en sexrätters sharing-meny i fyra serveringar med det bästa från Corner. Efter tolvslaget ökar musiken takten och festen fortsätter.

Pris: Nyårsmiddag 850:-/person

Läs mer & boka bord

Nyårslunch på Heaven 23

Fira med goda vänner till en oslagbar utsikt över Göteborg och njut av en härlig 4-rätters nyårslunch sista dagen på 2023.

4 rätters nyårslunch: 895:-/person

Läs mer & boka bord

Nyårslunch på Corner

Ta med familj och vänner och njut på årets sista dag av vår ikoniska räkmacka King Size tillsammans med ett glas bubbel, kaffe och pralin.

Pris: King Size, ett glas bubbel, kaffe & pralin 455:-/person

Läs mer & boka lunch

West Coast - öppet hela dagen

Vår bistro West Coast har öppet precis som vanligt på nyårsafton. Mysigt och tillgängligt mitt i hotellets hjärta.
Från kl 13.30 erbjuder vi vår bistromeny och vi har öppet till 00.30 (köket stänger 23.00). Baren bredvid, Twentyfourseven, stänger 02.00 och blir perfekt att fortsätta festen på.
Läs mer & boka bord

Välkommen till lobbybaren

Välkommen till vår lobbybar Twentyfourseven. Starta eller avsluta nyårsfirandet här hos oss och häng med vännerna och lyssna till livemusik. Trubadur på plats 17.00-19.00 samt 23.00-01.00 (vi har öppet till 02.00).

Belägen mitt i hjärtat av Gothia Towers lobby.

Läs mer om vår lobbybar

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.

Kom förbi spontant eller boka våra nyårspaket 2023

Börja med att fira av året som varit med en god lunch och fira sen in det nya året med en god middag och trevligt sällskap. Oavsett om ni är ett större sällskap som vill fira nyår tillsammans eller om ni är två som vill göra något festligt så kommer ni att få det riktigt bra hos oss på Gothia Towers.

För er som bara vill svänga förbi så kan ni mötas upp hos oss för en skål innan ni drar vidare på middag eller andra festligheter.

Passa på att boka nyårspaket med övernattning så att ni slipper ta taxi hem i natten utan kan istället bara kan ta hissen till ert bekväma hotellrum när ni börjar bli trötta. Starta sen det nya året utvilade med en ljuvlig frukostbuffé.

Välkommen att fira in 2024 hos oss på Gothia Towers!