Fira nyår på Gothia Towers

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Njut av en fantastisk lunch eller middag i någon av våra populära restauranger eller festvåningar. Flera av dem med utsikt mot en fantastiskt sprakande nyårshimmel.
Vi erbjuder även flera olika nyårspaket med både middag och övernattning – välj det som passar dig och de dina allra bäst.

 

Middagar & fest

Heaven 23

Njut på nyårsafton hos oss på Heaven 23, högst upp i Tower 1! God mat, härlig dryck och en fantastisk utsikt över Göteborg.
Vi erbjuder nyårslunch & nyårsmiddag.

Nyårslunch
Heavens hummersoppa, havskräftor 2 st, en näve räkor, löjromstoast, skagenröra, gubbröra, lagrad ost, knäckebröd och hembakad surdegsbaguette.
Nyårslunch från 595:-/person.

Nyårsmiddag
Klä upp dig i finaste nyårsblåsan och fira årets sista dag med en sprakande middag! Allt till en magisk utsikt över Göteborg och nyårsfyrverkerierna.
DJ underhåller de första timmarna på det nya året.
5-rätters nyårsmeny med vinpaket: 2395:-/person.

Läs mer & boka

Ristoria

Festligt nyårstema med fjädrar, pärlor, diamanter och champagne ur vida glas. På Ristoria firar du nyåret med trevligt sällskap och gott att äta och dricka. Livemusik vid pianot, mat med italienska smaker och dryck som passar till. När kvällen närmar sig tolvslaget ökar kvällens DJ takten och i baren blandas drinkar. Ett gott nytt år firas med vännerna på Ristoria.

4-rätters nyårsmiddag med vinpaket: 1190:-/person

Läs mer & boka

Upper House Dining

Upper House Dining bjuder dig på en extraordinär nyårsafton. Med milsvid utsikt över ett nyårssprakande Göteborg avnjuter du och ditt sällskap en fantastisk nyårsmeny, en smakupplevelse av mat och dryck, för alla dina sinnen.

7 smaker i 5 serveringar med vinpaket – 2300:-/person

Läs mer & boka

West Coast

På West Coast har vi öppet precis som vanligt på nyårsafton! Mysigt och tillgängligt mitt i hotellets hjärta.

Från kl 12.00 erbjuder vi vår närproducerade á la carte-meny och serverar mat fram till 23.00.
Därefter kan du mingla och fira in 12-slaget i vår lounge till 01.00.

Läs mer & boka

Våra hotellpaket

Nyårspaket på Imagine

Med oslagbar utsikt över den glittrande staden Göteborg, är du och vännerna välkomna att fira in det nya året med pompa och ståt och en 4-rättersmeny på restaurang Imagine – högst upp i vårt 3:e torn. Boka hotellpaket med allt som hör nyår till och säkra årets nyårsfir...

från 2820:-/vuxen*

*paketpris

Nyårspaket på Seasons

Fira in det nya året med oss i vårt bubblande hus! Vi serverar en härlig nyårsbuffé för hela familjen i vår restaurang Seasons. Komplett hotellpaket med god mat och vin och allt som hör nyår till. Boka årets nyårsfirande redan idag!

från 2220:-/vuxen*

*paketpris

Nyårspaket på Ristoria

Festligt nyårstema med fjädrar, pärlor, diamanter och champagne ur vida glas. På restaurang Ristoria firar du nyåret med trevligt sällskap och gott att äta och dricka. Vi serverar en makalöst god 4-rätters nyårsmeny med matchande vinpaket. Boka ditt hotellpaket med middag och n...

Från 2010:-/vuxen*

*paketpris

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.