Fira nyår på Gothia Towers

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ och även hotellpaket för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Njut av en fantastisk lunch eller middag i någon av våra populära restauranger eller festvåningar. Flera av dem med utsikt mot en fantastiskt sprakande nyårshimmel. Vi erbjuder även nyårspaket med övernattning och middag.

2020 har varit, och är, en speciell tid på många sätt. Nu håller vi tummarna för att 2021 blir ett mycket bättre år. Välkommen att fira in det hos oss.

Så här arbetar vi för din trygget

Heaven 23

Fira in det nya året hos oss på Heaven 23, högst upp i Tower 1! God mat, härlig dryck och skön stämning - allt till en oslagbar utsikt över Göteborg och nyårsfyrverkerierna.
Vi erbjuder nyårslunch & nyårsmiddag.

Nyårsmiddag

Klä upp dig i finaste nyårsblåsan och fira årets sista dag med en sprakande middag! Hos oss firar du och dina vänner in det nya året med en 5-rätters nyårsmeny och tillhörande vinpaket.

Nyårsmiddag med vinpaket: Pris 2395:-/person FULLBOKAT

fullbokat

Nyårslunch

Njut av en fantastisk lunch sista dagen på 2020! Fira med goda vänner och njut av utsikten och hummersoppa, havskräftor, räkor, löjromstoast & mycket mer!
Vi erbjuder två olika sittningar (start 12.00 eller 15.00).

Nyårslunch: Pris från 595:-/person

Läs mer & boka bord

West Coast

Vår lobbyrestaurang West Coast har öppet precis som vanligt på nyårsafton! Mysigt och tillgängligt mitt i hotellets hjärta.

Från kl 12.00 erbjuder vi vår närproducerade á la carte-meny och serverar mat fram till 23.00.
Därefter kan du mingla och fira in 12-slaget i vår lounge till 01.00.

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.