Digital mötesproducent

På Svenska Mässan Gothia Towers erbjuder vi inte bara modern teknik och flexibla lokaler. Du har dessutom möjlighet att ta hjälp av våra digitala mötesproducenter. Här finns en lång och gedigen kompetens från att ha arbetat med Sveriges största tv-kanaler, både framför och bakom kameran. Det är denna mångåriga erfarenhet som vi tar med oss i skapandet av ert nästa digitala event hos oss.

Under de senaste åren har våra producenter varit ansvariga för några av de mest omfattande digitala eventproduktionerna som gjorts. Oavsett om ni önskar sända över 14 tidszoner, simultantolka till fem språk eller live streama från flera studior parallellt under en hel vecka, så har vi kompetensen och erfarenheten.

En digital mötesproducent hjälper er att ta ett helhetsgrepp kring syfte och utformning med allt från koncept och story telling till mötesdramaturgi och coachning av talare.

Vi planerar och koordinerar förberedelserna, säkrar att all nödvändig teknik och personal är på plats, så att vi alla är redo när det är dags att tända On Air-skylten.

Kontakta oss

Helga Magnusson

Digital mötesproducent
[email protected]

Martin Örnroth

Digital mötesproducent
[email protected]