Julerbjudande Hotell Göteborg

Här har vi samlat våra julerbjudanden för dig som vill bo på hotell runt jul och nyår. Julen är för många en av våra mysigaste högtider som bubblar av förväntningar – så passa på att fira in julen i charmiga Göteborg. Under julen är det många som vänder hem för att träffa släkt och vänner och vad passar då bättre än att checka in på Gothia Towers. Släkten i all ära men ibland kan det vara skönt att bo på lagom avstånd och ha sitt eget att komma hem till på kvällen.

För andra kan julen vara en tid att bara få lyxa till det, bo på hotell och riktigt rå om varandra. Njuta av att inte behöva styra upp julen utan luta sig tillbaka och ta del av vårt härliga julbord med en fantastik utsikt över ett glimrande Göteborg.

Vi på Gothia Towers erbjuder en härlig varm julstämning för att du ska få den där riktigt trevliga julkänslan.

Boka någon av våra trevliga erbjudanden eller hotellpaket för en mysig och minnesvärd jul i Göteborg!

Boka rum

Jul på Liseberg

Under vintern förvandlas Liseberg till en magisk vintersaga med snö, isshower och glimrande vackra ljus. Passa på att inhandla de sista julklapparna i de söta bodarna på julmarknaden och värm er med glögg och varm choklad. Ett säkert kort för att julstämningen ska infinna sig och ni får inte missa att kika in i tomteverkstaden där ni kan lämna önskelistan till självaste tomten!

Läs mer om Jul på Liseberg

Julbord på Gothia Towers

Boka in årets julbord med Göteborgs mest magnifika utsikt på 29:de våningen i Gothia Towers. Med utsikt över ett vackert julpyntat Göteborg där julförberedelserna är i full gång nere på gatorna. Med luften full av glädje och förväntan kan ni slå er ner och njuta av ett härligt julbord med allt ni kan önska er. Låt smakerna, sällskapet och skratten skapa ett härligt julminne tillsammans. Allt för en riktigt god jul!

Läs mer om våra julbord

Våra aktuella paket och julerbjudanden

Här har vi samlat våra aktuella erbjudanden och paket under julen. Vi håller våra erbjudanden uppdaterade så håll koll så du inte missar något nytt!

Hotellmys på Sportlovet

Lediga på Sportlovet? Unna er ett härligt miljöombyte! Just nu 25% rabatt på hotellrummet. Stort, luftigt, tryggt & säkert.

25% rabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Hotellpaket med middag – ta en staycation i Göteborg

Staycation med middag och magisk utsikt. Koppla av på vårt fina hotell och avnjut en fantastisk 3-rättersmeny med milsvid utsikt.

från 1130:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend i en svit

Fira kärleken hos oss. Bo i en rymlig svit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Njut av en romantisk vistelse och stans bästa utsikt.

från 1545:-/vuxen*

*paketpris

Bo på Gothia Towers hotell nära Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder!

från 845:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Lyxigt spapaket with a view på Upper House

Staycation Deluxe! Spa, femstjärnigt boende på Upper House, fantastisk middag och magisk utsikt. Tryggt & säkert. Varmt välkommen till oss!

från 1890:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa. Boka idag!

från 2303:-/vuxen*

*paketpris

Räkhäst – i huvudet på Per Andersson

Per Andersson har med åren lockat hela Sverige till skratt i allt från TV-program som Grotesco, Parlamentet och julkalendern. Till hösten är det dags för Per att återvända till sin hemvist med nya revyn ”Räkhäst”. Boka vårt hotellpaket!

från 1869:-/vuxen*

paketpris*

Pernilla Wahlgren har hybris

Pernilla Wahlgren med sina vänner i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Boka komplett hotellpaket!

från 1874:-/vuxen*

paketpris*

Park Lane Dinner Show Generations

Upplev den bästa musiken från 70, 80, 90-talet framförda av artister och musiker live på scen. Guldkorn ur den svenska låtskatten, riviga rockklassiker och discodängor som får golvet att gunga.Boka ett komplett hotellpaket!

från 1766:-/vuxen*

*paketpris

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party… Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Boka showpaket idag!

från 2325:-/vuxen*

paketpris*