Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Julpaket i Göteborg

Hotell- och julpaket på Gothia Towers

Hotell- och julpaket på Gothia Towers

Fira jul på hotell i Göteborg

Här har vi samlat våra hotell- och julpaket för dig som vill bo på hotell runt jul och nyår. Julen är för många en av våra mysigaste högtider som bubblar av förväntningar – så passa på att fira in julen i charmiga Göteborg. Under julen är det många som vänder hem för att träffa släkt och vänner och vad passar då bättre än att checka in på Gothia Towers. Släkten i all ära men ibland kan det vara skönt att bo på lagom avstånd och ha sitt eget att komma hem till på kvällen.

För andra kan julen vara en tid att bara få lyxa till det, bo på hotell och riktigt rå om varandra. Njuta av att inte behöva styra upp julen utan luta sig tillbaka och ta del av vårt härliga julbord med en fantastik utsikt över ett glimrande Göteborg.

Vi på Gothia Towers erbjuder en härlig varm julstämning för att du ska få den där riktigt trevliga julkänslan.

Boka någon av våra trevliga erbjudanden eller hotellpaket för en mysig och minnesvärd jul i Göteborg!

Boka rum

Jul på Liseberg

Under vintern förvandlas Liseberg till en magisk vintersaga med snö, isshower och glimrande vackra ljus. Passa på att inhandla de sista julklapparna i de söta bodarna på julmarknaden och värm er med glögg och varm choklad. Ett säkert kort för att julstämningen ska infinna sig och ni får inte missa att kika in i tomteverkstaden där ni kan lämna önskelistan till självaste tomten!

Läs mer om Jul på Liseberg

Julbord på Gothia Towers

Boka in årets julbord med Göteborgs mest magnifika utsikt på 29:de våningen i Gothia Towers. Med utsikt över ett vackert julpyntat Göteborg där julförberedelserna är i full gång nere på gatorna. Med luften full av glädje och förväntan kan ni slå er ner och njuta av ett härligt julbord med allt ni kan önska er. Låt smakerna, sällskapet och skratten skapa ett härligt julminne tillsammans. Allt för en riktigt god jul!

Läs mer om våra julbord

Våra aktuella
hotell- och julpaket

Här har vi samlat våra aktuella hotell- och julpaket. Vi håller våra erbjudanden uppdaterade så håll koll så du inte missar något nytt!

Höstlovskul i våra torn

Ta med barnen på en härlig hotellvistelse på höstlovet!
Både staden och hotellet har laddat för en rysligt rolig höst. Se vårt erbjudande 27 okt-5 nov.

25% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Bo kusligt nära Halloween i Lisebergsparken

Gör dig redo för skrämmande roligheter. Premiär 6 oktober. Bo mitt emot Liseberg och var först på plats! 

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Bo mitt emot Liseberg

Bo 59 meter från Nordens största nöjespark och var först på plats! Rummet bokar du direkt på vår site för bästa pris och entrébiljetterna bokar du på liseberg.se. Sommaren avslutas den 24 september på Liseberg.

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Hotellpaket med middag i Göteborg

Staycation med middag och magisk utsikt. Koppla av på vårt fina hotell och avnjut en fantastisk 3-rättersmeny med milsvid utsikt.

från 1180:-/vuxen*

*paketpris

Bo närmast Universeum

Upptäck Sveriges nationella vetenskapscenter, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, för både vuxna och barn! Boka rum direkt på vår hemsida för bästa pris och entrébiljetterna bokar du på universeum.se.

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Romantisk vistelse i svit

Fira kärleken hos oss. Bo i en rymlig svit inklusive mousserande vin & choklad och frukost på rummet om så önskas. Njut av en härlig vistelse och stans bästa utsikt.

från 1545:-/vuxen*

*paketpris

Lyxigt spapaket with a view på Upper House

Staycation Deluxe! Spa, exklusivt boende på Upper House, njut av middag och magisk utsikt. Varmt välkommen till oss.

från 2140:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt exklusiva systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa.

från 2303:-/vuxen*

*paketpris

Björn Skifs – En värld av Skifs

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Våren 2024 kommer Björn Skifs och showen till Göteborg och vår granne Rondo.

från 2256:-/vuxen*

paketpris*

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party… Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut.

från 2325:-/vuxen*

paketpris*