Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida!
Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Så kul om ni kommer och hälsar på. Har ni inte redan bokat hotell i Göteborg så säg till mamma och pappa att det är Gothia Towers ni vill bo på. Alla beslut i en familj borde ju vara enligt samma regel – barnen får bestämma! Det tycker vi är bra! Och det borde ju även gälla när man ska välja hotell tycker vi!

För barnen under påsk

Restaurangmeny till alla kidz

Alla restauranger älskar Kidz! Våra köksmästare har gjort specialgjorda menyer bara för er och vi har fina ritpapper och pennor att låna ut.  Du kan ta del av menyerna nedan. Missa inte att boka bord, det kan du göra här >>
Heaven 23 barnmeny >>
West Coast barnmeny >>
Ristorias barnmeny >>

Kidz Corners by Jollyrooom & Hang out

Året runt finns det egna ytor för alla Kidz! Där är det vuxenfritt och härligt kul att busa och leka. Vi förstår om du behöver en stund för dig själv efter en hel dag med de vuxna..!
Vårt Kidz Corner by Jollyroom är till för de mindre barnen och här finns leksaker, minikök och lounge.
I Rodeco lekhörna kan barnen klättra och busa.
Vi har även Kidz Hangout för de lite större barnen. Här finns det bland annat pingisbord och shuffleboard. Vill du spela lånar du bara shufflestenar i baren på Twentyfourseven. Under påsk finns här även en aktivitetsvägg: iWall.
Kids Corners och Hang out är belägna i vår lobby vid Tower 3.

Tipspromenad

Varje dag under påsk (29 mars-8 april) är det tipspromenad i vår lobby (Tower 3). Tävlingstalong hämtar du i baren på Twentyfourseven.

Påskpyssel

På Långfredag och påskafton (30 och 31 mars) är det påskpyssel för alla barn i lobbyn (Tower 3) kl 15.30-17.30.
Fri entré.

 

Egon, Trippelina & Gustav

Du kanske undrar vad vi gör på dagarna?

När vi inte är hemma i vårt lilla hus på taket, busar vi runt i hotellet. Mest brukar vi busa med vår hotelldirektör som blir tokig när vi stökar till på hennes skrivbord. Hon undrar hela tiden vem det är som gör det – och vi säger ju inget så klart. Hon gillar oss skarpt, vi är som hennes egna maskots! Hon heter Elisabeth och är faktiskt en grymt schysst direktör – så kul att busa med henne!

Annars kan det tänkas att vi dyker upp i hissen. Där får vi inte busa säger de som jobbar receptionen. Men vi får ju åka i hissen om en vuxen är med, och bara det känns busigt och kittlar i magen!

Tre syskon, snart fyra?

Vi är tre syskon där Gustav är minst. Vår högsta önskan är att få  ett syskon till, så vi kan vara 4 som busar! Det kanske blir så en dag i framtiden – för om man önskar sig något riktigt starkt så kan det bli verkligt! Det ska ni alltid tro på.

 

Var kommer namnen ifrån?

Egon
Var lilla Egon är döpt efter figuren i Svenska Mässans logga! Det är en bild av Mercurius, den romerska guden som beskydder handel och köpmän.

Trippelina
Trippelina är döpt efter Tripple Towers-projektet, vår byggnation av det 3:e tornet!

Gustav
Gustav är döpt efter den kung som en gång invigde den första mässan här hos oss, Hans Kungliga Majestät Gustav V. 1918 invigdes den med pompa och ståt.

Barnens Göteborg

P.S. Här hittar du massor av tips och idéer om vad man ska göra i Barnens Göteborg >>

 

Välkommen!