Bekväm parkering

Under din vistelse på Gothia Towers kan du välja mellan flera smidiga parkeringsalternativ.

Vårt Garage

För 375:-/natt (50:-/timme för parkering under dagen, det går ej att förboka dagparkering) parkerar vi din personbil (maxlängd 5 meter) i vårt eget garage, inklusive bort- och framkörning. När du anländer till hotellet ställer du bara personbilen på in- och utcheckningsparkeringen utanför entrén och lämnar nycklarna i Guest Service-disken i samband med incheckning. Personbilen parkeras tryggt och säkert i vårt låsta garage fram till senast kl 13.00 på avresedagen. En sådan garageplats bokar du enklast i samband med din rumsbokning eller via länk som du får via välkomstmail, alternativt kontaktar bokningsavdelningen via telefon eller e-post.  

Focus P-garage

Vi erbjuder möjlighet att förboka parkering i vår inhägnade avdelning i närliggande Focus P-hus för 195:-/natt (gäller från 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen). Parkering efter utsatt tid finns i mån av plats, vänligen kontakta Guest Service. Har du förbokat så kan du åka direkt till P-huset innan du checkar in. Kör in i mittfilen i Focus P-hus och vidare upp till plan 3. Där finns en inhägnad och låst avdelning för Gothia Towers gäster. Ring på klockan så blir du insläppt och får din parkeringsbiljett. Har du inte förbokat, kontakta Guest Service när du kommer så hjälper de dig att boka, i mån av plats.
Maxhöjden i Focus P-hus är 2.05 meter.

För att enkelt kunna köra direkt till vår inhägnade del i Focus på plan 3 när du kommer behöver du ha uppgett ditt registreringsnummer och mobilnummer innan ankomst.  Bilens nummerplåt scannas och bommen öppnas automatiskt för dig vid entrén till hotellets inhägnad. OBS! De sex sista siffrorna i ditt mobilnummer kommer att användas som kod till grinden när du hämtar ut din bil.

Undantag: Har du en utlandsregistrerad bil (undantaget Norska och Danska bilar) eller om du har köpt en egen nummerplåt så kan systemet inte läsa av den. Du behöver då inte lämna ditt registreringsnummer utan hämta  i stället en biljett hos Guest Service innan du kör till parkeringshuset.

När du har parkerat tar du hissen eller trapporna till plan 2 och kan via glasbron gå inomhus hela vägen till hotellet och checka in i receptionen.

Förboka gör du smidigast i samband med rumsbokning eller online via länk som du får i ett välkomstmail från oss 7 dagar innan ankomst. Alternativt kontaktar bokningsavdelningen via telefon eller e-post.

Glöm inte att klicka på länken i ditt välkomstmejl för att uppdatera dina uppgifter!

Printvänlig vägbeskrivning och information Focus P-hus  >>

 

Hallparkering

Vid vissa tillfällen öppnar vi upp våra mässhallar och erbjuder parkering där till det förmånliga priset 250:-/dag. Parkeringen gäller då från 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen.
Maxhöjden i Focus P-hus är 2.05 meter.

Klicka på länken i ditt välkomstbrev för att boka parkering annars kontakta oss enligt nedan.

Vänligen kontakta oss för att förboka Hallparkeringen!
Ring hotellbokningen 031-750 8810 eller mejla room@gothiatowers.com

Printvänlig vägbeskrivning och information Hallparkering fr.o.m 6-26 augusti 2017 >>

Elbilsparkering

– ladda din bil samtidigt som du parkerar
Vi erbjuder parkeringsplats för din elbil i samband med boende hos oss. Kostnad: 375:-/natt.
För att boka parkering, kontakta vår rumsbokning och uppge bokningsnummer.
Email: room@gothiatowers.com eller tel: 031-750 88 10


Tesla Destination Chargers

– ladda och parkera din Teslabil
Vi erbjuder parkering och laddning för Tesla bilar hos oss på Gothia Towers. Kostnad: 375:-/natt.
För att boka parkering, kontakta vår rumsbokning och uppge bokningsnummer.
Email: room@gothiatowers.com eller tel: 031-750 88 10.

För kortare parkering och laddning, var vänlig konstakta vår Guest Service:
Email: guestservice@gothiatowers.com eller tel: 031-750 89 40

Läs mer om Tesla Destination Chargers >>

 

För samtliga parkeringsalternativ gäller ett begränsat antal platser. Vi har stor efterfrågan på våra garageplatser, vi rekommenderar därför att boka i god tid.

 Övrig parkering för bil och buss

För att se parkeringskarta över Göteborgs Stad, klicka här >>