Bekväm parkering

Under din vistelse på Gothia Towers kan du välja mellan flera smidiga parkeringsalternativ som parkering i vårt garage eller Focus P-garage. Alla alternativ är väldigt populära, för att kunna garantera parkering för din bil, är det bäst att du förbokar.

Hallparkering

345:-/natt

Vid vissa tillfällen öppnar vi upp våra mässhallar och erbjuder parkering till det förmånliga priset 345:-/natt. Parkeringen gäller från kl 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen.
Hallparkeringen är öppen 06.00-22.00.

Boka parkering: Förboka gör du smidigast i samband med rumsbokning eller online via länk som du får i ett välkomstmail från oss.

Du kör in via Focus P-Hus där maxhöjden är 2.05 meter.

Svenska, Danska och Norska bilar
Har du förbokat och har lämnat ditt registreringsnummer och mobilnummer så kan du åka direkt till Hallparkeringen innan du checkar in. Bilens registreringsplåt scannas och bommen ska då öppnas automatiskt för dig vid bommen på Focusbron (Fabriksgatan 45).
För tillträde till parkeringshuset får du en personlig kod i samband med parkeringsbeskrivningen.

Har du MC eller en personlig nummerplåt så kan systemet inte läsa den.

Övriga nationaliteter eller om du har köpt en personlig nummerplåt
Vårt system kan inte läsa av dessa nummerplåtar och du behöver då inte lämna ditt registreringsnummer. Ring på klockan vid bommen så öppnar vår personal för dig.

Har du inte förbokat, kontakta Guest Service när du kommer så hjälper de dig att boka, i mån av plats.

Frågor? Kontakta bokningsavdelningen via telefon eller e-post: [email protected] eller tel: 031-750 88 10.

Vägbeskrivning:

Kör till Focus Parkeringshus och välj den vänstra filen vid infart. Följ skyltning mot Gothia Towers Hallparkering och kör vidare upp till plan 2. Kör över bron för att komma till Hallparkeringen.

Printvänlig vägbeskrivning och information om vår hallparkering >>

Focus Parkering