Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida!
Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Så kul om ni kommer och hälsar på. Har ni inte redan bokat hotell i Göteborg så säg till mamma och pappa att det är Gothia Towers ni vill bo på. Alla beslut i en familj borde ju vara enligt samma regel – barnen får bestämma! Det tycker vi är bra! Och det borde ju även gälla när man ska välja hotell tycker vi!

I sommar för alla kidz

I sommar, 30 juni-13 augusti, händer massa spännande för alla barn här hos oss. 

 

Kidz Corners – var finns dem i år?

I sommar har vi flera kids corners. Vid frukosten, i Twentyfourseven och på Imagine.
Vi har kidz hang out, för de lite större barnen, längt bort vid Tower 3. Här finns shuffleboard, pingisbord och en härlig soffa att slappa i.

  • Breakfast Kidz Corner – Öppet varje dag kl 07.00-11.00 (på plan 2, i lokal R9)
  • Twentyfourseven har 2 Kidz Corners att erbjuda. Kidz Hang Out i stora glaskuben längst bort i hotellobbyn är för de lite större barnen. Här finns shuffleboard, pingisbord och loungehörna att hänga i. Kidz Lounge i hotellobbyn vid Tower 3 är för de mindre barnen. Här finns loungerum och minikök med lek och mys!
  • Imagine – 1 Kidz Corner finns för barnen och är öppet både under frukost samt på kvällen för de som bokat sommarens grillbuffé. (På plan 28, lokal Star).
  • Kidz Cinema + Pysselrum. Här arrangeras pysselstund varje dag 17.00 och sen biofilm kl 18.00 + 20.00 (mer info nedan).

 

Kidz aktiviteter

Egon på besök
Egon kommer på besök då och då i lobbyn, missa inte att hälsa och krama honom!

Tattos
Vill du ha en fin tatuering med Egon, Gustav & Trippelina på armen? Be receptionen om att få tatuering. Den sätter du lätt dit med lite vatten…

Pyssla
Kl 17.00 är det pysselstund tillsammans med våra Kidz Ambassadors i lokal R7 på plan 2. Drop in och gratis!

Bio
Varje dag visar vi film i lokal R7 på plan 2. Det är drop in som gäller och kostar inget. Dagens filmprogram hänger på biodörren.
– kl 18.00 – en film för de små 3-6 år.
– kl 20.00 – en film för de lite större, 7-11 år.

Rita
Alla restauranger har våra fina ritpapper och pennor att låna ut.

Tipspromenad
10 st frågor hänger upphängda i Twentyfourseven, runtom i hotellobbyn där. Svara på frågorna genom att fylla i en tävlingslapp som finns att hämta i baren på Twentyfourseven.
VINST: De 3 maskotfigurerna Egon, Gustav & Trippelina lottas ut bland de rätta svaren, vi skickar hem vinsten till de som vinner!  Vinnare dras 20 augusti.

Ytterligare Kidzinfo

Restauranger
Alla restauranger älskar Kidz! Våra köksmästare har gjort specialgjorda menyer bara för er.
Heaven 23 barnmeny >>
West Coast barnmeny >>
Summer Grill at Imagine >>

Vuxenfritt
Vill du lämna in dina föräldrar efter en lång dag på Liseberg eller Universeum med dem? Vi fattar!
Besök våra Kidz corner för en stund för dig själv eller med kompisar på hotellet – lämna in de vuxna i baren bredvid! Ovan finner du var våra Kidz corner finns.

Souvenirer
Våra 3 maskots som mjukisdjur och KIDZ-boken finns att köpa i Flowers & Twentyfourseven.

Sommarpresent
Alla barn som bor hos oss får en sommarpresent vid incheckning!

Praktisk info & säkerhet:
Inga aktiviteter är vuxenbevakade hela perioden, utan bara delvis. T.ex bio – här kommer vi att starta filmen men inte vara med på plats under hela filmen. Vuxna är såklart välkomna att delta tillsammans med barnen.

För pyssel är vi bemannade men vi ”passar” inte barnen – d.v.s man kan inte lämna sina barn där utan vuxen, förälder/ansvarig vuxen bör finnas inom räckhåll.

 

Egon, Trippelina & Gustaf

Du kanske undrar vad vi gör på dagarna?

När vi inte är hemma i vårt lilla hus på taket, busar vi runt i hotellet. Mest brukar vi busa med vår hotelldirektör som blir tokig när vi stökar till på hennes skrivbord. Hon undrar hela tiden vem det är som gör det – och vi säger ju inget så klart. Hon gillar oss skarpt, vi är som hennes egna maskots! Hon heter Elisabeth och är faktiskt en grymt schysst direktör – så kul att busa med henne!

Annars kan det tänkas att vi dyker upp i hissen. Där får vi inte busa säger de som jobbar receptionen. Men vi får ju åka i hissen om en vuxen är med, och bara det känns busigt och kittlar i magen!

Tre syskon, snart fyra?

Vi är tre syskon där Gustav är minst. Vår högsta önskan är att få  ett syskon till, så vi kan vara 4 som busar! Det kanske blir så en dag i framtiden – för om man önskar sig något riktigt starkt så kan det bli verkligt! Det ska ni alltid tro på.

 

Var kommer namnen ifrån?

Egon
Var lilla Egon är döpt efter figuren i Svenska Mässans logga! Det är en bild av Mercurius, den romerska guden som beskydder handel och köpmän.

Trippelina
Trippelina är döpt efter Tripple Towers-projektet, vår byggnation av det 3:e tornet!

Gustav
Gustav är döpt efter den kung som en gång invigde den första mässan här hos oss, Hans Kungliga Majestät Gustav V. 1918 invigdes den med pompa och ståt.

Barnens Göteborg

P.S. Här hittar du massor av tips och idéer om vad man ska göra i Barnens Göteborg >>

 

Välkommen!