Passion för Mat

Älskar du mat? Missa inte matmässan Passion för Mat och de tre fullspäckade dagarna i Eriksberghallen där hemmakockar och matfantaster möter lokala producenter och leverantörer inom mat och dryck.
Vi på Gothia Towers kommer att representeras på plats såklart. Vår Executive Chef Krister Dahl deltar i ”Köksskolan” och Fredrik Andersson, köksmästare på West Coast får en ypperligt fin utmärkelse.

Råvaran är i fokus vid årets mässa med en rad spännande utställare och det blir även dryckesprovningar och workshops. Det blir till exempel champagneprovning med Sjömagasinets Ulf Wagner. Andra höjdpunkter är köksskolan där du kan lära dig nya trix och matlagning med stjärnkockar som Leif Mannerström och vår alldeles egna Krister Dahl som kommer att prata om ”Rester i världsklass” på lördag 2 mars, 11.00. Tror det kan bli väldigt intressant!
För att se ”Köksskolans” schema, klicka här >>

Vår köksmästare på West Coast, Fredrik Andersson, har av ”Lokalproducerat i Väst” och ”Smaka på Västsverige” blivit utsedd till ambassadör för Västsvenska smaker. I samband med matmässan Passion för Mat får han utmärkelsen på plats och motiveringen lyder:
”Fredrik har sedan starten målmedvetet jobbat med att få in fler lokala produkter i menyn på West Coast och är en duktig kommunikatör av mervärdena som följer med denna producentgrupp. Han är en ny frisk fläkt på Göteborgs krogscen och har med ödmjukhet och glädje tagit sig ande Västsvenska producenterna. West Coast har blivit ett skyltfönster för lokalproducerad mat och är unika i Göteborg.”. Vi är alla väldigt stolta över honom!

För mer info, besök ”Passion för Mats” hemsida, genom att klicka här >>