Café i Göteborg

Hos oss på Gothia Towers är alla varmt välkomna in på en god fika. Gott kaffe, härliga räkmackor, god dryck och läskande glassar.

Hos oss på Gothia Towers är alla varmt välkomna in på en god fika. Gott kaffe, härliga räkmackor, god dryck och läskande glassar.

Välkommen till vårt café på Gothia Towers

Hos oss kan njuta av en god kaffe både i hotellobbyn och ute i solen på vår uteservering. Oavsett om du vill ha något sött och gott eller nyttigt och fräscht till kaffet så hittar du det hos oss.

Känn dig som hemma i vårt vardagsrum
Ett välkomnande sorl och hemtama rörelser möter dig i hotellobbyns café och bar Twentyfourseven. Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, smoothies och gott kaffe eller kanske ett glas vin eller en öl till kvällsmackan. Grab n´go eller dröj dig kvar – här sitter du bekvämt för möten eller för kvällens sport på TV.

Behöver du någonstans att sitta och arbeta?
I vår lobby finns det möjlighet att sitta avskilt, bra laddningsstationer, fritt wifi och all tänkbar energipåfyllnad om så behövs. När arbetsdagen är slut är det inte långt till after work om andan skulle falla på.

Twentyfourseven

Gott kaffe, Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer och smoothies. Här finns något gott för alla. Beställ to go eller stanna en stund.
Öppet alla dagar i veckan, mitt i hotellobbyn.
Välkommen till café & lobbybar Twentyfourseven.